PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جایی برای گفتن حرف های نگفته

mcbride
04-01-2009, 12:47 AM
اینجا جاییه که می تونید حرفهایی که دوست دارید بزنید!
دلخوری هایی که دارید ، درددل هاتون.
چیز هایی که ناراحتتون می کنه!

البته به کسی توهین نکنید!
اشاره مستقیم به نام کسی نداشته باشید!
به عقاید دیگران احترام بگذارید!

به همین سادگی!

Mihan_Parast
04-01-2009, 12:55 AM
درود بر آریا و آریایی
یه آدمی هست که قراره من نگم اسمش آتیلاست ، فقط به کارهای بدی که کرده که اشاره کوچیکی بهش میکنم.
اینقدر این آدم پر روه، اینقدر بی توجهه که حد نداره. همش فکر خودش و کمپانی هاشه فکر ایران نیست که. همیشه وقتی کم میاره موضوع رو میکشونه به ایجاد استان آذربایجان. یادم نمیره تو ورژن بتا، روزی که دولت اسلحه کپنی میداد، قرار بود من برم و 4تا کیفیت 4 رو با قیمت مصوب بخرم، این آقا اینقدر صفحه رو ریفرش کرد که تا اومد خرید و به من هیچی نرسید. خدا اون دنیا با حمید همنشینش کنه.
یه دروغگویه بزرگ، تازه میگن که بعد از حمید (احمدی نژاد ) که قرار نیست اسم این را هم بگم، بزرگترین مولتی ایرانه، دیگه راست و دروغش به پای اون عیسی که قراره اسمش رو نگم.
این وسط فقط یه آدم خوب هست، اون هم شاپوره که باز نباید اسمش رو بگم، ولی فقط میگم اینقدر این میهن پرسته، اینقدر این راستگو، اینقدر به فکر هم وطناشه که باورتون نمیشه.
در کل این دنیای مجازی خیلی هارو به من شناسوند.

mcbride
04-01-2009, 01:01 AM
اول از همه از خودم شروع می کنم:

کم کم دارم از بچه بازی ها توی این دنیای مجازی خسته میشم. از به هم پیچیدن ها ، از تهمت ها، از خیلی از چیزای دیگه که اصلا با اهداف من در این بازی منافات داره.

من اومدم اینجا تا دوستان زیادی پیدا کنم، تا با دوستانی که پیدا می کنم سرگرم باشم. افسوس که دقیقا عکس این قضیه پیش اومده.

من نمی دونم و نمی خوام بدونم مصبب این ها چیه یا کیه ! اصلا برام مهم هم نیست بدونم.
من نمی دونم چرا داریم این دنیا رو که خودمون هر وقت دارم ازش حرف می زنیم یه حرف ای کوچولوی اینگلیسی میزاریم اولش ، با دنیای واقعی اشتباه گرفتیم. حتی پای خودمون رو هم فراتر گذاشتیم!

آخه من نمی دونم که یه مشت عدد و رقم که اصلا وجود خارجی ندارن چرا باید ما آدم های واقعی رو به جون هم بنداره!
که بخاطرش دوستی هامون رو زیر پا بزاریم، دشمنی بکنیم! به هم توهین کنیم، عقاید همدیگر رو زیر سوال ببریم ! به خاطر ریال و گلد دروغین !؟

چرا برای خودمون این حق رو قائل می شیم ؟
شما وقتی بازی می کنی ، مثلا بازی جی تی ای ! وقتی پلیس اومد گرفتت تو ناراحت میشی ؟؟ یا اینکه وقتی پول هات رو از دست دادی ، می ری به یکی تهت بزنی ؟ یا اینکه چه میدونم ، به همسایه فحش خوار مادر میدی ؟
خیلی دوست دارم به خودم بقبولونم دارم بازی می کنم! اما نمی دونم چرا بعضی چیز ها رو که می بینم نمی تونم.

این بازی هم شده مثل یه مواد مخدری که در اول کار قراره تو رو از وقت های بیکاری نجات بده! اما کمی که جلو میری می بینی که مایه ی به *** رفتن اعصابت شده ! تو هم نمی تونی کاریش کنی! چون معتاد شدی!! پس باید به خودت زجر بدی! و تحمل کنی.
تا وقتی که مجبور بشی همه چیز رو ول کنی ! دلت رو بزنی به دریا و سعی کنی که اسم این بازی رو فراموش کنی!

تا حالا فکر کردیم که این بازی چقدر می تونه مفرح باشه ، چقدر می تونه باعث نزدیکی ما بشه! ولی ما داریم ازش به عنوان ابزاری برای نفرت استفاده می کنیم!

شاید الان با خودت می گی : ای بابا ، این رسول هم سر شبی**** شده ، داره چیز شعر میگه!
آره خب ، تا تو هم مثل من **** نشی از این گلواژه ها نمی گی!

حاضرم شرط ببندم که 85 درصد شما به زور دارین این بازی رو تحمل می کنید!
چراش رو توضیح دادم ، البته شاید کمی دلایل شما با من متفاوت باشه ، ولی در کل همشون از یه جا نشئت میگیرن.

ای کاش اوضاع بهتر بشه ، تا به جای استرس و حرص خوردن ، از این بازی لذت ببریم.

رسول

mcbride
04-01-2009, 01:09 AM
درود بر آریا و آریایی
یه آدمی هست که قراره من نگم اسمش آتیلاست ، فقط به کارهای بدی که کرده که اشاره کوچیکی بهش میکنم.
اینقدر این آدم پر روه، اینقدر بی توجهه که حد نداره. همش فکر خودش و کمپانی هاشه فکر ایران نیست که. همیشه وقتی کم میاره موضوع رو میکشونه به ایجاد استان آذربایجان. یادم نمیره تو ورژن بتا، روزی که دولت اسلحه کپنی میداد، قرار بود من برم و 4تا کیفیت 4 رو با قیمت مصوب بخرم، این آقا اینقدر صفحه رو ریفرش کرد که تا اومد خرید و به من هیچی نرسید. خدا اون دنیا با حمید همنشینش کنه.
یه دروغگویه بزرگ، تازه میگن که بعد از حمید (احمدی نژاد ) که قرار نیست اسم این را هم بگم، بزرگترین مولتی ایرانه، دیگه راست و دروغش به پای اون عیسی که قراره اسمش رو نگم.
این وسط فقط یه آدم خوب هست، اون هم شاپوره که باز نباید اسمش رو بگم، ولی فقط میگم اینقدر این میهن پرسته، اینقدر این راستگو، اینقدر به فکر هم وطناشه که باورتون نمیشه.
در کل این دنیای مجازی خیلی هارو به من شناسوند.

ای بابا ، من که گفتم اسم نبر!
اگه دلت پره ، فقط بگو، نیازی نیست که اسم ها رو لیست کنی!

ولی خودمونیم ، معلومه که تو هم مثل من دلت پره !

amirpatapon
04-01-2009, 03:47 AM
من چون کیبورد فارسی ندارم زیاد نمیگم

فقط اینکه سعی کنیم لذت با هم بودن رو بچشیم... بعضی وقتا به خودم افتخار میکنم که میبینم اینجا با همه دوستم

همیشه ازم میپرسن تو چطوری فلانی رو تحمل میکنی یا باهاش دوستی؟ فلانی هم میپرسه تو چطور ....

میدونید چون سعی میکنم به عقاید همه احترام بزارم... حتی اگه بهم فحش بدن... همه یه چیزای خوبی دارن که بشه ازشون یاد گرفت...

FCSooti
04-01-2009, 07:32 AM
بابا رسول جان،
اتفاقا دم انتخاباتی کلی حال میده، فکرش رو بکن الان داشتن همه با هم برای هم جعبه جعبه نوشابه باز می کردن، چقدر مسخره می شد.

Ernesto_Rommel
04-01-2009, 09:42 AM
جعبه جعبه نوشابه باز می کردن

موافقم!

هرچند الان دارند جعبه جعبه نارنجک و دینامیت برا هم باز میکنند!

منم دلم پره با وجود اینکه دو ماه هست اومدم اما .... ولش

منم مثل دوستان از این همه جدال بین خودی دلگیرم .....

همین وبس چون بقیه رو رسول گفت

یا حق

mcbride
04-01-2009, 01:16 PM
بابا رسول جان،
اتفاقا دم انتخاباتی کلی حال میده، فکرش رو بکن الان داشتن همه با هم برای هم جعبه جعبه نوشابه باز می کردن، چقدر مسخره می شد.

من نوشابه مشکی دوست دارم :clap:

S a f a 6 4
04-01-2009, 01:22 PM
تو عمرم تو هیچ سایتی به هیچ کسی فحش ندادم

ولی انقدر این بازی کثیفه که بعد از 8 ماه نتونستن تحمل کنم و سره یکی خالیش کردمhttp://qsmile.com/qsimages/sp/dead1[1].gif

SA33D
04-01-2009, 02:22 PM
رفاقت یعنیچی ؟ کشک رفاقت یعنی خیانت در امانت رفاقت یعنی نماد کثافتی و لجن بودن رفاقت بر پایه گلد که باید *** توش

ایرانی یعنیچی ؟ کشک ایرانی یعنی بی غیرت ایرانی یعنی تک خوری ایرانی یعنی کار تک نفری ایرانی یعنی جاسوس ایرانی یعنی *** ***

گلد یعنی چی ؟ گلد یعنی چرک کف دست چیزی که مال خودم نبود اما طاقت نداشتم ببینم من دارم یکی نداره

به هرکی تونستم دادم اما اون همه حرف پشتم زدن یه خیلی ها کارخونه دادم کسی نفهمید

اما به 2تا از دوستام که دادم بهشون گفتن *** *** بقیه از ترسشون که این حرفارو بهشون نزنن میخواستن پس بدن

درجه نظامی یعنی چی ؟ یعنی کشک اون زمان اخرش من بودم دیگه ؟ منم کشک .

اینا چیزیه که این بازی داره یاد میده بهمون تو دنیای واقعی هم همینطوره ؟ من که فکر نکنم همینطور باشه دنیای واقعی ایرانی دلش نمیاد خار تو دست یه ایرانی دیگه بره واقعا این بازی چه بلایی داره سرمون میاره ؟

شاید 100 صفحه هم بنویسم خالی نشم

خیلی دلم گرفته از خیلی ها ....

Mihan_Parast
04-01-2009, 03:59 PM
رفاقت یعنیچی ؟ کشک رفاقت یعنی خیانت در امانت رفاقت یعنی نماد کثافتی و لجن بودن رفاقت بر پایه گلد که باید *** توش

ایرانی یعنیچی ؟ کشک ایرانی یعنی بی غیرت ایرانی یعنی تک خوری ایرانی یعنی کار تک نفری ایرانی یعنی جاسوس ایرانی یعنی *** ***

گلد یعنی چی ؟ گلد یعنی چرک کف دست چیزی که مال خودم نبود اما طاقت نداشتم ببینم من دارم یکی نداره

به هرکی تونستم دادم اما اون همه حرف پشتم زدن یه خیلی ها کارخونه دادم کسی نفهمید

اما به 2تا از دوستام که دادم بهشون گفتن *** *** بقیه از ترسشون که این حرفارو بهشون نزنن میخواستن پس بدن

درجه نظامی یعنی چی ؟ یعنی کشک اون زمان اخرش من بودم دیگه ؟ منم کشک .

اینا چیزیه که این بازی داره یاد میده بهمون تو دنیای واقعی هم همینطوره ؟ من که فکر نکنم همینطور باشه دنیای واقعی ایرانی دلش نمیاد خار تو دست یه ایرانی دیگه بره واقعا این بازی چه بلایی داره سرمون میاره ؟

شاید 100 صفحه هم بنویسم خالی نشم

خیلی دلم گرفته از خیلی ها ....
سعید چی نوشتی اینقدر دلت پر بوده که شایان پستت رو ادیت کرده،
اوه اوه چه همه ستاره، چه همه بییییییب
______
نبینم بچه های شبگرد دپرس باشند،
خاک پایه هر چی بچه شبگرد هستیم.
______
آقا حقیقت تلخه، ولی متاسفانه تو همین ایران واقعی هم جایزه بگیر و آدم بی شعور ( بلا نسبت همه دوستان و آشنایان به جز آقای شاپور) کم نیست، یه خورده بهتر نگاه کنی می بینیشون
++++++++
دله همه پر ولی نمیشه کاری کرد، فقط میتونیم بگیم خدا به حجم دلمون بیافزا تا کمتر احساس کنیم این مشکلات و ناراحتی هارو

SA33D
04-01-2009, 04:09 PM
ای بابا اینجا هم با ما مشکل دارن جالب اینجاس اگه حرفام بد بوده قبل من هم بچه ها حرف بد زده بودن فقط میان پست منو ادیت میکنن الان دیگه بار علمی پستم از بین رفته فایده نداره که :d

راستی میهن پرست عزیز ما مخلص تو بقیه هستیم چه کنیم دیگه همه جای مملکت گند گرفته باید بسوزیم

Mihan_Parast
04-01-2009, 04:19 PM
ای بابا اینجا هم با ما مشکل دارن جالب اینجاس اگه حرفام بد بوده قبل من هم بچه ها حرف بد زده بودن فقط میان پست منو ادیت میکنن الان دیگه بار علمی پستم از بین رفته فایده نداره که :d

راستی میهن پرست عزیز ما مخلص تو بقیه هستیم چه کنیم دیگه همه جای مملکت گند گرفته باید بسوزیم
شما رو جفت چشای ما جا داری
اون پایین هارو نگاه کن،
چپ چپ
یه کوچولو پایین،
آهان
این پایین من رو میبینی؟!
دارم دست تکون میدهم.:clap:
بابا تحویل بگیر :p:yes:

Reza_Mk
04-01-2009, 05:12 PM
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................................(...)
سانسور شد :1522::swear1:

SA33D
04-01-2009, 05:28 PM
میهن پرست تو سرور مایی اما نمیدونم چرا بهونه درست میکنن که دعوا بشه

رضا یکم دقت کن اینجا هم دارن با من لج میکنن یعد میگن چرا اینجا نمیاین

Reza_Mk
04-01-2009, 05:48 PM
رضا یکم دقت کن اینجا هم دارن با من لج میکنن یعد میگن چرا اینجا نمیاین

آقا با اين لج نكنين قهر مي كنه هااااااااااااااااااا :1522::1522::swear1:
:p

Mihan_Parast
04-01-2009, 08:41 PM
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................................(...)
سانسور شد :1522::swear1:
رضا با تمام احترامی که برات قائل هستم
نذار یهویی خودت رو سانسور کنم
میدونی که شبگردی همه کار میتونه بکنه
:swear1::devil::devil::devil::devil::devil::devil: :devil::devil::fuzzy::fuzzy::fuzzy::fuzzy::fuzzy:: yes::yes::yes::yes::yes::yes::swear1:

Goldsky
04-01-2009, 10:55 PM
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(
چی بگم
دو ماه بودم
بعد دو ماه نبودم
دلم تنگ شد برگشتم
الانم که برگشتم دوباره معتاد شدم
خیر سرم امتحان حسابان دارم ولی بروبچ اینجا رو خیلی دوست دارم
من نمیفهمم که این ادمین :swear1: چی کار کرده که خیلی ها رو مثل خود من تو اون معتاد اینجا کرده

خداییش خراب همه بچه های وطن دوست خودمونیم ...:gun:

bestboy999
04-01-2009, 11:19 PM
دوستان عزیز اگه سانسوری اعمال میشه برای همه است. اگه موردی از چشم یکی از مدیران افتاد از دکمه ی گزارش پست خلاف استفاده کنید.

دوستان لطفا ادب را توی پستتاتون رعایت کنید. در صورت تکرار مکرر امکان پست دادن مستقیم در این تالار محدود میشه.

mcbride
05-01-2009, 02:18 AM
دوستان عزیز اگه سانسوری اعمال میشه برای همه است. اگه موردی از چشم یکی از مدیران افتاد از دکمه ی گزارش پست خلاف استفاده کنید.

دوستان لطفا ادب را توی پستتاتون رعایت کنید. در صورت تکرار مکرر امکان پست دادن مستقیم در این تالار محدود میشه.

خیر سرم اول پست نوشتم که مودب باشیم !!
ولی خب ، چه کنیم که خیلی دلمون می گیره! جای دیگه هم نیست خالی کنیم.

اینجا جای درد دل ماست

nsmnavid
05-01-2009, 02:00 PM
خوب من بگم...
من 10 ماهه اینجام تقریبا (تو این 10 ماه از 6 جای مختلف به این بازی وصل شدم)
اون اول که یه سری برای ضایع کردن همدیگه ایران رو به خارجی ها می فروختن.....الان هم همینه...
بعد بعضیا هم که تو یه ماه 5 تا شرکت زدن و آخرش شدن پلیس مولتیا که تشخیص بدن کی مولتیه کی مولتی نیست...(والا من 4 ماه طول کشید بتونم 40 گلد رو جمع کنم)
ما هنوز معنیه زرنگ بودن رو نمی فهمیم...یه سری فکر می کنن زرنگی یعنی اینکه بتونن سر هر چی آدم سر راهشونه رو کلاه بزارن و یا تقلب کنن...به خدا این زرنگی نیست احمقیه...عوضی بودنه...

GoRgMaRd
05-05-2010, 11:20 PM
راستش چند ماه پیش که این جا بودم خیلی پیز ها فرق می کرد
s a f e
مدیر کل بود و .....
ولی چرا این جوری شد ؟ :D

sir conard
05-05-2010, 11:29 PM
اووووووووووه

عجب زیر خاکی ایه این دیگه:دی

دقیقاً یک سال و 4 روز پیش آخرین پستشو نوید گذاشته بوده

rahmni@
god bless U

palas the great
05-05-2010, 11:43 PM
از وضع بزرگان ایران که بزرگی نمیکنن! ولی محمد رو دوست دارم!

M0hammad
06-05-2010, 08:39 PM
ايندفعه هركي زير خاكي بزنه همون زير خاك نگهش ميدارم تا نفسش بند بياد :d

بعدش اگه نتيجه نداد خودم ميرم توي كار زير خاكي "اولين" تاپيك هاي فروم رو ميارم بالا حال كنين :d

از وضع بزرگان ایران که بزرگی نمیکنن! ولی محمد رو دوست دارم!

منو ميگه منو ميگه :d

palas the great
06-05-2010, 08:44 PM
ايندفعه هركي زير خاكي بزنه همون زير خاك نگهش ميدارم تا نفسش بند بياد :d

بعدش اگه نتيجه نداد خودم ميرم توي كار زير خاكي "اولين" تاپيك هاي فروم رو ميارم بالا حال كنين :d

منو ميگه منو ميگه :d
آره دادا! تنها کسی هستی که تو گنده های ایران باهاش حال میکنم! اگه همه مثله تو بودن عمرا از ایران نمیرفتم غربت!:gaah::sigh::hanghead:

M0hammad
06-05-2010, 08:50 PM
يادته اينجا مينشستي موهاتو شونه ميكردم ؟ :d

palas the great
06-05-2010, 09:50 PM
يادته اينجا مينشستي موهاتو شونه ميكردم ؟ :d
آره! اولین بار که منو بردی پارک یادته! من سرسره بازی میکردم!:258:

M0hammad
07-05-2010, 12:10 PM
آره چقدر هم ذوق داشتي :d

يادته سوار تاب ميكردمت بعد هلت ميدادم هر جلو عقبي كه ميرفتي تبسمي بر لبانت جاري ميكردي ؟ :d

palas the great
07-05-2010, 01:34 PM
آره چقدر هم ذوق داشتي :d

يادته سوار تاب ميكردمت بعد هلت ميدادم هر جلو عقبي كه ميرفتي تبسمي بر لبانت جاري ميكردي ؟ :d
نه خیر! من اصلا تاب دوست نداشتم! تو منو سوار میکردی!:no1:

M0hammad
07-05-2010, 04:20 PM
ميخواستم ترست بريزه :d