توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فتوحات پاکستان مبارک
FCSooti
28-12-2008, 08:36 PM
خب ثانیه هایی پیش بلوچستان شهر خون و آتش فتح شد. به همین مناسبت مجلس بزمی در این تاپیک برپاست.
مصرف هر گونه مشروباتی آزاد است.
از آوردن اطفال خودداری کنید.
HossianShirazi
28-12-2008, 08:43 PM
بابا تنبیهمون کردن رفت که , کدوم جشن کدوم کشک!
باز دوباره شد که پولدارها پول رو پول بزارن.
FCSooti
28-12-2008, 08:57 PM
بابا تنبیهمون کردن رفت که , کدوم جشن کدوم کشک!
باز دوباره شد که پولدارها پول رو پول بزارن.
خب وقتی با بیل و کلنگ هم می شه دیوار زپرتی رو اورد پایین چرا از اسلحه استفاده کنیم؟
HossianShirazi
28-12-2008, 08:59 PM
خب وقتی با بیل و کلنگ هم می شه دیوار زپرتی رو اورد پایین چرا از اسلحه استفاده کنیم؟
چونکه ملت هم رنک نظامیشون بره بالا.
اگر اسلحه نداشته باشی -20% میخوری ولی با یک اسلحه کیو 1 , +20% میخوری.
یعنی 40% تفاوت.واقعاً نمی ارزه؟
Mirzapoor
28-12-2008, 09:01 PM
مباركه آقا اكس هم اجازه هست؟؟؟
memorix7000
28-12-2008, 09:05 PM
به به ! از سیگار برام بگو اونم آزاده ؟
memorix7000
28-12-2008, 09:06 PM
ظاهرا اینجا خود ملت بد یخت باید پول خرج کنن تا رنک بگیرن ! تا بوده همین بوده ;)
ParsiKade
28-12-2008, 09:10 PM
آقا تبریک میگم ، تا خود شرق آسیا میریم جلو :D
فقط این تنبیه ـه ضد حال بود ! البته حق دارن ... همون اول که -2000 تا تخریب کرده بودیم همه ی مسئولین ! گفتن نجنگید ولی گوش نکردیم و تا -10000 تا پیش رفتیم :D
بیخیالش فدای سرتون ! :p
پ.ن : مشروب ، اکس ، پکس ، سیگار ، چمیدونم ! :D آزاده انقدر سوال نکنید :D
FCSooti
28-12-2008, 09:20 PM
البته اگه اسلحه نداشته باشی -50% می خوره.
آقا جنش رو خراب نکن. برو تو قسمت مربوطه از فرمانده ارتش و رئیس جمهور بپرس.
فقط به این نکته دقت کن که روزهای خیلی سختتری پیش رو داریم و نباید الکی منابع رو هدر داد.
FCSooti
28-12-2008, 09:23 PM
به به ! از سیگار برام بگو اونم آزاده ؟
سیگار فقط بهمن دو*لی آزاده. هر کی داره رو کنه
HossianShirazi
28-12-2008, 09:23 PM
آقا من میگم اموال ملت بودن دلشون خواسته خرج کردن ببخشید ولی به ما چه!دلشون خواسته پولشون رو بریزن دور!
اصلاً بده رفتن جنگیدن حالا تو هر جنگی , جنگیدن که درجه بگیرن خوب!
من هم اوایل نمیجنگیدم ولی بعداً تو هر جنگی بکه بود تا نهایتش میجنگیدم حالا چیزی میدادن یا نه درجه نظامی که گیر خودم میومد.
مثلاً حالا من میخام همه رو یک لیوان ..... یک لیوان شیر مهمون کنم که براتون خوبه.
در ضمن برای اکس هم مفیده جذبش میبره بالا البته اگر قاطی نداشته باشه.
atilaa
30-12-2008, 03:05 AM
کی گفته نجنگین من گفتم برین جبهه فرانسه بجنگین که این اسلحه که دود میشه میره هوا بدرد بخوره تو جنگ پاکستان اکه دیوار منفی یک میلیون هم باشه فرقی به حالمون نمیکنه از قضا هر روز 4-5 تا جنگیدن خیلی خوبه حالادر جه نظامیشو بیخیال بشین هر روز هر نفر با 5 تا جنگ 10 تا exp بدست میاره که رنک ایرانو بالا میبره پس جنگ بکنید ولی اسلحه حیف نکنید
مصرف کردن اسلحه زیاد باعث میشه همون اسلحه گرونتر بشه سعنی سودش بیشتر بشه بعد حقوق را اونجا زیادتر بدن بعد چی میشه صنفهای دیگه تعطیل میشه که نمیشه اوناهم میان حقوق را زیاد میکنند و جنسو گرون میدن به این خاطر میگم اسلحه زیاد مصرف نکنید
حالا کوکا کولا دارین من عادت دارم به ویس** کوکا کولا بزنم :84:
اون مقاله هم اونجور نوشتم چون ایجاب میکرد وقتی دیدم دیوار در مقابل پاکستان منفی 12000 هست احساس غرور کردم
EHSANz
01-01-2009, 02:00 AM
یه جورایی اسم تاپیکو عوض کنین ! الان منطقه دوم پاکستان هم فتح شده و توی جنگ سومیم !
بخاییم برای هر منطقه یه تاپیک بزنیم باید 20-30 تا تاپیک بزنیم !
قربونت یه قلیون هم واسه من بزار (خلاف سنگین تر از قلیون داشتم :d)
HossianShirazi
01-01-2009, 10:40 AM
کی گفته نجنگین من گفتم برین جبهه فرانسه بجنگین که این اسلحه که دود میشه میره هوا بدرد بخوره تو جنگ پاکستان اکه دیوار منفی یک میلیون هم باشه فرقی به حالمون نمیکنه از قضا هر روز 4-5 تا جنگیدن خیلی خوبه حالادر جه نظامیشو بیخیال بشین هر روز هر نفر با 5 تا جنگ 10 تا exp بدست میاره که رنک ایرانو بالا میبره پس جنگ بکنید ولی اسلحه حیف نکنید
مصرف کردن اسلحه زیاد باعث میشه همون اسلحه گرونتر بشه سعنی سودش بیشتر بشه بعد حقوق را اونجا زیادتر بدن بعد چی میشه صنفهای دیگه تعطیل میشه که نمیشه اوناهم میان حقوق را زیاد میکنند و جنسو گرون میدن به این خاطر میگم اسلحه زیاد مصرف نکنید
حالا کوکا کولا دارین من عادت دارم به ویس** کوکا کولا بزنم :84:
اون مقاله هم اونجور نوشتم چون ایجاب میکرد وقتی دیدم دیوار در مقابل پاکستان منفی 12000 هست احساس غرور کردم
من هم مقاله شما رو تند خوندم یک جایش رو رد شدم.
میشه یک بخش راهنمایی اینجا زد و اعلام کرد برای جنگ امروز برید اینجا بجنگید و جنگ ایران کاری نداشته باشید چون حتماً ما منطقه رو به دست میاریم.و هر روز آپش کرد اینجوری اسلحه هایی که مصرف میشه بهینه ازش استفاده میشه.
آخه خود من هر موقع میام بجنگم میبینمی یکی -12000 و یکی +2000 میریم مثبت میجنگم نیم ساعت دیگه نگاه میکنم میبینم بر عکس شده!!!!!!پیش خودم میگم ای کاش اون دیوار نابوده رو نابودتر کرده بودم.
vBulletin® v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.