PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران در نکبت

ali_mzzm
01-01-2010, 12:35 PM
سلام

امیدوارم که حالتون خوب باشه

اول از همه ساب کنید و وت بدین که مقاله خیلی مهمه

امروز می خواهم حقیقتی تلخ رو براتون باز گو کنم

یک زمانی بود که جمعیت ایران تازه شده بود 8000 نفر و ایران شده بود کشور 8 جهان از نظر جمعیت و یک پله از رومانی که دشمن قدیمی ایران بود عقب تر بود

اما حالا با حملات آمریکا و از دست رفتن شهر های بزرگ که توشون مولتی بود جمعیت حقیقی ایران معلوم شده

الان جمعیت ایران شده 4200 نفر و از نظر جمعیت ایران در رتبه ی 16 یک پله بالا تر از پاکستان و 2 پله پایین تر از چین!!

چینی که تو 2 ماه پیش برای ما حتی ارزش فکر کردن برای گرفتن استان هاش نداشت

یعنی اگر می خواستیم استان های چین رو می گرفتیم فقط یک جنگ تمرینی راه می انداختیم اما حالا کارمون به جایی رسیده که حتی از چین هم کم جمعیت تر و ضعیف تر شدیم

در برابر هند هم که فقط 1000 نفر جمعیت داره نتوانستیم مقاومت کنیم

دیگه کار ایران به جایی رسیده که متوسط توانایی نظامیش 3.07 هست و رتبه ی توانایی نظامیمون بین 59 کشور 51 هست:swear1::omg::113::tantrumsmiley::gaah:

که این خیلی رتبه ی خوبی هست(هه هه هه هه هه) {برید حالش رو ببرید}

به همه ی کسانی که به کشور کمک کردن تبریک می گم

مخصوصا به دولت های کنونی:clap::yes::no1:

یک زمانی جمعیت ایران 8000 نفر بود که 5000 نفرش طبق آمار سایت فعال بودن و خزانه ی ایران 10000 گلد بود و متوسط توانایی نظامی 4.8 بود ولی حالا چی؟

جمعیت 4200 نفر که 2500 نفر طبق آمار سایت فعال هستند و خزانه ی ایران به زور 3000 گلد داره و متوسط توانایی نظامیمون هم 3.07 هست

تعداد کارخانه ها هم به دلیل دادن استان ها به پاکستان به 550 تا کارخانه کاهش یافته که وقتی استان ها بر گردن زیاد خواهد شد

پس لطفا هیچ کسی بازار رو از اینی که هست بد تر نکنه

تعداد روزنامه ها هم که ماشا الله تو ایران سر به فلک کشیده و فکر کنم کل ایران با کل مولتی هاش رو هم بشه اندازه ی روزنامه هامون

در ایران 2750 تا روزنامه هست که تبه ی5 رو در بین کشور هایی که روزنامه دارن داریم

که فکر می کندی هر کشوری که روزنامه داشته باشه بهتره؟

نه اینطور نیست

هر چه روزنامه بهتر باشه اسپم هم بیشتر می شه و مقاله های خوب بالا نمی آیند

برای همین هست که اگر یک نفر فکر می کنه مقالش خوبه سریع یک تبلغ می سازه

برای همین هست که همیشه مقاله های افراد معروفی که پول دارن سریع می ره بالا

&&&&&&&&&&&&&& پیام های بازرگانی &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε//̵͇̿̿' ̿'̿ ̿1

2 کارخانه ی گندم 3 ستاره با 5085 تا گندم تو انبارش با 5 تا لیسانس به فروش می رسد قیمت توافقی

اگر خواستید پیم بدین

3 به دنبال کارمند با توانایی بالا ی 8 برای کار در کارخانه ی 5 ستاره ی تفنگ هستم حقوق خوب میدم

هر کسی خواست پیام بده

4 اگر هنوز این روزنامه رو ساب نکردین و وت ندادین هم ساب کندی و هم وت بدین

@@@@@@@@@@@@@@@@@@ پا یان پیام های بازرگان@@@@@@@@@@

به نظر شما دلیل اینکه کشور بسیار خراب شده چیه؟

حالا براتون می گم

دلیلش اینه که هر کسی که به قدرت می رسه خود خواه هست

فقط می خواهد بگه کار اون درسته

خوب دلیلی که من ای حرف ها رو می زنم اینه:

خوب حدود یک ماه قبل از اینکه جمعیت ایران جهشی بره بالا من تو کشور لیتوانی دیدم که آنها برای اینکه کارمند های جدید کار گیرشون بیاد و بیکار نباشن دولت آمده چند کارخانه ساخته و توش تعداد زیادی کارمند استخدام کرده و همه ی کارمندها کار گیروشون می آید

خوب البته این طرح قبلا مطرح شده بود اما چگونگیش و اجراش رو بلد نبودن که تو اون مقاله اشاره کرده بودم ولی 30 درصدش قبلا پیش بینی کرده بودن که 70 درصدش هم با مقاله ی من کامل شد

البته با حرف هایی که با چند نفر زدم قرار شد اون کارخانه راه بیفته که هی دست دست می کردن

نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول می گفتن وقت ادارش رو نداریم می خواهیم یک نفر رو استخدام کنیم کار کنه

من گفتم خودم هستم روزی 8 ساعت هم وقت می گذارم رو این کار

گفتن باشه یک هفته گذشت خبری نشد گفتن دیگه قرار شده یک نفر دیگه کارخانه رو اداره کنه

بعد از 2 هفته دیدم هیچ کدوم راه نیافتادن بعد از مدتی فهمیدم که جریان کارخانه ها کلا سر کاری هست که بالاخره در دوره ی

Reza photo

کارخانه ها راه افتادن که الان هم فعال هستند

خوب من این طرح رو تو روزنامه گفتم و اون زمان تو ایران هنوز اتفاق نیفتاده بود این لینک روزنامه هست:

http://www.erepublik.com/en/article/-1-863915/1/20

خودتون همه ی نظر ها رو بخوانید ببینید اصلا براشون مهم نبوده

اما بعد از یک هفته دولت تعدادی کارخانه ساخت که تازه وارد ها وقتی وارد بازی می شن با کمبود کار مواجه نشن که بعد از مدتی این طرح به نام یک نفر دیگه تمام شد یعنی من این موضوع رو تو ایران مطح کردم ولی به سود یک نفر دیگه شد

دوباره من مدتی بعد یک پیشنهاد دادم که برای حداقل یکی از شهر های داخلی ایران بیمارستان بزنید

یک . به این دلیل که نمی توانند اون شهر رو با انقلاب ازمون بگیرن

دو . اگر شهر های بیمارستان دارن رو گرفتن جای دیگه ای داشته باشیم

سه . اگر تو یک شهر مر کزی بیمارستان بزنیم بیا تو 4 .5 تا جنگ شکست بخوریم تا بیمارستان از دست بره ولی اگر به شهر های آهن و چوب حمله کنن با یک حمله می توانن بگیرنش

چهار . تازه وارد ها که وارد بازی می شن بیان تو شهر های اصلی ایران چون اگر تازه وارد ها بیان تو شه های خارجی ایران (شهر های غیر واقعی) نامه ی آموزشی براشون به زبان همون کشوری که توش هستند می آید یعنی اون استان( در واقعیت مال اون کشور هست) نامه می آید

اینم لینک همین روزنامه:

http://www.erepublik.com/en/article/-1-901650/1/20

خوب دوباره هم 17 روز پیش یعنی 3 الی 4 روز قبل از گرفتن لیانگونگ من تو یک مقاله ای پیش بینی کرده بودم که دارن به ایران حمله می کنن ولی کو گوش شنوا؟

لینک روزنامه:

http://www.erepublik.com/en/article/-1-1091240/1/20 (http://www.erepublik.com/en/article/-1-1091240/1/20)

خوب حالا اگر گوش کرده بودن الان 4 روز زود تر حمله ی آمریکا رو پیش بینی می کردن

زنده باد ایران

زنده باد ایرانی

My yahoo ID: mzzm_ali2010

پاورقی:
بزرگی هر کس به اندازه ی بزرگی دشمنانش هست

اگر دیدید این مطالب خوب هست به لینک زیر برید و بهش وت بدین

http://www.erepublik.com/en/article/-ali-mzzm-1-1119956/1/20

behrang
01-01-2010, 12:38 PM
الان اینی که زدی مربوط به بازی رابر هست یا مربوط به سایت؟؟

متنشو خودنم فعلا منتقلش میکنم به بخش گفتگوی آزاد بعد که خوندمش به جای مناسب میفرستمش

SA33D
01-01-2010, 12:38 PM
کاری جدید از تیم بلاش و فریبرز....

ali_mzzm
01-01-2010, 12:43 PM
کاری جدید از تیم بلاش و فریبرز....

بابا رورو برم

رو نیست سنگ پای قزوینه
:omg::swear1:

گند زدین به کشور می گین کار بالاشه و فریبرزه؟
:1522:
من حدود 2 ماهه نه بلاش حرف زدم ونه چت کردم

و تازه 2 روزه فهمیدم اسم این یارو فریبرز هست

من فقط برای وزیر رفاه رفتم تو حزب راه سبز

Elias
01-01-2010, 12:46 PM
حزب فقط حزب باد...

SA33D
01-01-2010, 12:50 PM
بابا رورو برم

رو نیست سنگ پای قزوینه
:omg::swear1:

گند زدین به کشور می گین کار بالاشه و فریبرزه؟
:1522:
من حدود 2 ماهه نه بلاش حرف زدم ونه چت کردم

و تازه 2 روزه فهمیدم اسم این یارو فریبرز هست

من فقط برای وزیر رفاه رفتم تو حزب راه سبز

خب خوبه خودت اعتراف کردی برای چی رفتی اونجا و این ارتیکل ها میزنی من دیگه حرفی ندارم:d

ali_mzzm
01-01-2010, 12:53 PM
اصلا ربتی نداره
تو گفتی فریبرز
من گفتم
وزیر رفاه

نکنه وزیر رفاه فریبرزه؟

چقدر جالب

نمی دونستم وزارت رفاه از احسان رسیده به فریبرز

SA33D
01-01-2010, 12:55 PM
تو هنوز نمیدونی وزیر رفاه کیه وای خدا از کی بازی نیومدی؟ فکر کنم 3ماه بشه احسان دیگه وزیر نیست دکتر جان

تابلو شد این متن بهت دادن چاپ کنی

بازم سوتی بده بخندیم

S433d
01-01-2010, 12:58 PM
حالا وزیر رفاه کی هست:d

aminrahmani
01-01-2010, 01:04 PM
خداییش خوب اومدی سعید:d

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

کسی که با این لول نشناسه وزیر رفاهش کیه و دسترسی پیشکسوت هم بخواد واقعا خنده آوره!!!:d
البته حقم داره بیچاره!
نه اینکه وزیر رفاه زیاد فعالا!

behrang
01-01-2010, 01:11 PM
لچه یخورده بحث رو آروم تر ادامه بدین

اینطوری پیش بره مطمئنا 5 تا پست بعدی دعوا میشه

به نظر من بدون مسخره کردن و تیکه انداختن و عصبانیت هم حل میشه

موفق باشید