PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی یک بازی توپ Strategy

Hajhassan
04-02-2009, 10:46 PM
با سلام اینجا می خوام یک بازی Strategy خیلی خوب بهتون معرفی کنم .

Medieval II :Total War

و تا چند روز دیگه Empire:Total War

این بازی یک حسن خیلی مهم داره اونم اینه که Real هست تصاویر الکی :fuzzy:

نداره . و طبق تاریخ پیش میره اکثریت اقوام در این بازی وجود دارند

حتی می تونید از وجود جاسوس و دیپلمات در این بازی بهره ببرید :yes:

یا قاتل بفرستید برای پادشاهان یا پاپها و یا تخریب ساختمانها و .... :devil:

Hajhassan
04-02-2009, 11:01 PM
امپراطوري روسيه (Russian Empire)
امپراتوری روسیه دولتی بود که از ۲۲ اکتبر ۱۷۳۱ تا سرنگونی آن در ۲ مارس ۱۹۱۷ به دست انقلاب فوریه سرکار بود. نام حاکم این امپراتوری «تزار» بود و از این رو آن را «روسیه تزاری» نیز می*خوانند. پایتخت این امپراتوری سنت پترزبورگ بود و زبان رسمی آن روسی بود. واحد پول آن روبل بود. اولین پادشاهش, پطر کبیر و آخرین آن, نیکلای دوم بود.

جمهوري هلند (Dutch Republic)
هلند بين سالهاي 1581 تا 1791 به صورت ايالت هاي هفت گانه و به شيوه تركيبي از جمهوري و سلطنت هدايت مي شد. گاه صورت جمهوري آن و گاه سلطنت آن قدرت بيشتري داشت. هلند به جهت وسعت كم سرزمين خود رو به استعمار و كشورگشايي آورد

جمهوري مشترك لهستان-ليتواني ( Polish-Lithuanian Commonwealth)
در ابتداي قرن پانزده بين دو كشور پادشاهي لهستان و دوك نشين ليتواني اتحادي شكل گرفت كه به صورت يك اتحاد از چند كشور مشترك المنافع كوچك ديگر از جمله بلوروسي تا انتهاي قرن هجده به صورت قدرتي كمابيش نيرومند در شرق اروپا بودند. هر چند كه اين دولت در مقاطع مختلف توسط ديگر دول اروپايي تضعيف مي شد.

امپراطوري سوئد (Swedish Empire)
امپراطوري سوئد بين سالهاي 1611 تا 1718 در شمال اروپا و ناحيه اسكانديناوي توسط آدولف كبير تاسيس شد و تا مدتها به عنوان قدرت مطلق منطقه اسكانديناوي باقي ماند.

پادشاهي بريتانياي كبير ( Kingdom of Great Britain)
به نظرتون توضيح مي خواد؟!!!

پادشاهي پروس (Kingdom of Prussia)
در ابتدا منطقه سکونت قوم بالتی غربی به نام پروسها بوده است. بعدها یکی از کشورهای شوالیه*های آلمانی شد و از قرن ۱۶، توسط یک دوک*نشین از خانوادهِ هوهنتسولرن، که در آغاز تحت سلطه فئودالیِ لهستان و سپس سوئد بود، حکومت می*شد. در سال ۱۷۰۱ یک امپراتوری مستقل تشکیل داد و بین سالهای ۱۸۷۱-۱۹۴۵ به یکی از ایالتهای امپراتوری آلمان تبدیل*شد.

پادشاهي فرانسه (Kingdom of France)
فرانسه در آغاز دوره مدرن به دورانی از تاریخ فرانسه گفته می*شود که از سده ۱۵ (آغاز رنسانس فرانسوی) آغاز شد و تا پایان سده ۱۸ (انقلاب فرانسه) ادامه داشت. فرانسه در این دوران (با وجود تفاوت*های زیاد منطقه*ای) از یک نظام فئودالی تبدیل به کشوری با حکومت مرکزی شد. این حکومت بر سلطنت مطلقه*ای که پادشاهی را حقی از جانب خدا می*دانست استوار بود و به صورت آشکاری از سوی کلیسا پشتیبانی می*شد.

امپراطوري اسپانيا (Spanish Empire)
امپراتوری اسپانیا یکی از امپراتوری*های بزرگ تاریخ بشر است . همجنین به عنوان یکی از اولین امپراتوری*های جهانی شناخته می*شود. در میان قرن*های پانزدهم و شانزدهم اسپانیا مرکز سلطه برمستعمرهای مختلفی در مناطق جهان بود.

امپراطوري عثماني (Ottoman Empire)
یک قدرت سیاسی امپراتوری بود که از ۱۲۹۹ تا ۱۹۲۲ میلادی در منطقه مدیترانه حکومت می*کرد. این امپراتوری در اوج قدرت خود (قرن ۱۶ میلادی) مناطق آسیای صغیر ، اکثر خاورمیانه، قسمت*هایی از شمال افریقا، قسمت جنوب شرقی اروپا تا قفقاز را شامل می*شد. قلمرو رسمی حکومت عثمانی به ۵/۶ میلیون کیلومتر مربع می*رسید، ولی حوزه نفوذ آن از طریق ایل*ها و عشایر از این رقم بسیار فراتر می*رفت

مستعمارات سيزده گانه (Thirteen Colonies)
مستعمرات بریتانیا در قاره آمریکا تا پیش از استقلال ایالات متحده آمریکا شامل
استان نیوهمشایر به ایالت نیو*همپشایر تبدیل شد
استان ساحل ماساچوست به ایالت ماساچوست و ایالت مین تبدیل شد
مستعمره رودآیلند و استان پلانتیشن به ایالت رودآیلند تبدیل شد
مستعمره کنکتیکات به ایالت کانکتیکات تبدیل شد
استان نیویورک به ایالت نیویورک و ایالت ورمونت تبدیل شد
استان نیوجرسی به ایالت نیوجرسی تبدیل شد
استان پنسیلوانیا به ایالت پنسیلوانیا تبدیل شد
مستعمره دلاور قبل از 1776 به کشور دلاور و سپس به ایالت دلاور تبدیل شد
استان مریلند به ایالت مریلند تبدیل شد
مستعمره و دومنیون ویرجینیا به ایالات ویرجینیا ، کنتاکی و ویرجینیای غربی تبدیل شد
استان کارولینای شمالی به ایالات کارولینای شمالی و تنسی تبدیل شد
استان کارولینای جنوبی به ایالت کارولینای جنوبی تبدیل شد
استان جورجیا به ایالت جورجیا تبدیل شد
توضيح اين 13 ايالت بعدها ايالات متحده آمريكا را تشكيل دادند و از بريتانيا مستقل شدند.

منبع : http://www.totalwar.ir/forum

cyrusempire (http://www.totalwar.ir/forum/index.php?action=profile;u=1)

Hajhassan
04-02-2009, 11:10 PM
لازم به ذکر می باشد این بازی بر خلاف تمامی بازی های Sterategy غیر از

Company Of Heros دارای گرافیک فوق العاده می باشد و به همین دلیل نیاز به سیستم قوی دارد

سطح بازی با Company Of Heros و ... قابل قیاس نمی باشد

و خیلی بیشتر در اخیار Gamer می گذارد .

Hajhassan
04-02-2009, 11:10 PM
لازم به ذکر می باشد این بازی بر خلاف تمامی بازی های Sterategy غیر از

Company Of Heros دارای گرافیک فوق العاده می باشد و به همین دلیل نیاز به سیستم قوی دارد .

سطح بازی با Company Of Heros و ... قابل قیاس نمی باشد

و خیلی بیشتر در اخیار Gamer می گذارد .

SA33D
04-02-2009, 11:16 PM
بریم اینجا هم به گند بکشیم

Hajhassan
04-02-2009, 11:33 PM
اینم یه عکس از امپایر

http://i42.tinypic.com/2q2oakg.jpg

خیلی البته جمع و جور هستش .

:swear1: نظر فراموش نشه:swear1:

lovely moho
04-02-2009, 11:33 PM
مثل روم توتال وار هست؟

Hajhassan
04-02-2009, 11:41 PM
متوجه شدم که تو بچه خوبی هستی چون با روم اشنایی داری

توتال بعد از روم 3 بازی روانه بازار کرد که سومین بازی Medieval II Total War

میباشد و چهارمیش که 21 روز دیگه می یاد سلطان بازیها

Empire:Total War میباشد

در Empire:Total War هوش مصنوعی به شکل خارق العاده ای نصبت به بازی قبل پیشرفت کرده

قابلیت فعالیت کار دیپلماتها بیشتر شده و ...........

+ وارد شدن 3Rd به جنگهای دریایی - از لحاظ تاریخی هم یکیش انقلاب فرانسه هست که در اون تاریخ به وقوع می انجامد

amir moradian
05-02-2009, 11:43 AM
کسی لينک نميده ؟ :swear1:

Ahoura
05-02-2009, 02:25 PM
تو روم می شد پول رو زیاد کرد ( نه با زدن رمز ) ، این جا هم میشه ؟؟؟؟
اگه رمزی هم داره بگو ، لطفا .

Hajhassan
05-02-2009, 05:22 PM
برای مدیوال چند کد هست یکیش :

~
دکمه فوق را می زنید بعد دقیقا عبارت زیر را نوشته و اینتر کنید :

add_money 4000

به شما 4000 پول اضافه می شود این پول را می توانید بیشتر یا کمتر هم وارد کنید ولی 1 سقفی دارد اگر از ان بیشتر وارد کنید از شما کسر میشود .

نکته مهم اینکه برای سالم بازی کردن بهتر است از تاجر های خود استفاده کنید و انها را روی نقاطی بفرستید که در روی نقشه هم مشخص می باشد مانند قسمت هایی که اهن موجود می باشد و ......

در ضمن من به همه Empire:Total War را توصیه می کنمEmpire:Total War از مدیوال خیلی حرفه ای تر خواهد بود 20 روز دیگه وارد بازار خواهد شد .

amir moradian شیما لینک چی رو می خوای ؟

FCSooti
05-02-2009, 06:20 PM
حاج حسن بگو که این بازی آنلاین نیست و باید سی دی (دی وی دی)ش رو بگیرید و بازی کنید. امیر مرادیان فکر می کنه باید آنلاین بازی کرد و لینک سایت بازی رو می خواهد.

Hajhassan
05-02-2009, 07:51 PM
وقتی من دارم اینهمه از بازی تعریف می کنم در باره سطحش یا گرافیکش . اگه لینکی بود که 1 اینترنت 100 گیگی می خواست .

ولی نگران نباش مولتی هم اجرا میشه باید Dvd بگیری Empire:Total War 20 روز دیگه میاد اگه اورجینال بگیری انلاین میتونی بازی کنی اگه کرک شده هم بگیری کرک مولتی موجود می باشد

این بازی هم مولتی اجرا میتونه بشه و هم اینکه انجمن داره تو ایران و مسابقات دورهای داره الانم مدیوال در حال برگذاری هست البته اینا که تو انجمن برگذار میشه انلاین نیست به 1 شیوه جدید تری هست بین شرکت کنندگان:D

secondhitler
07-02-2009, 04:59 PM
سلام بر تو حاج حسن ای توتال وار باز عزیز من هم توتال وار بازی می کنم اون هم در سطح حرفه ای این روش جدید هم از طریق ایمیل هست این سایتی هم که ایشون می گه www.totalwar.ir (http://www.totalwar.ir)
هست که خیلی هم مسخره هست من پیشنهاد می کنم کسی اگه می خواد انلاین بازی کنه یا از طریق ایمیل به www.twcenter.org (http://www.twcenter.org) بره خیلی بهتر هست در ضمن تو www.twcenter.orgچند (http://www.twcenter.orgچند) پک هم برای این بازی موجوده که ای دی اس الی ها برن دانلود کنن حال کنن.
بازم می گم تو www.totalwar.irسعی (http://www.totalwar.irسعی) کنین عضو نشین اگه زبانتون خوبه اون سایت رو برین من تو این توتال وار دات ای ار عضو شدم بجای این کهدر مورد بازی بحث کنن بث نژاد پرستی می کنن با عرض پوزش یه چیزی خل هستن دسته جمعی

Hajhassan
08-02-2009, 12:06 AM
ن خودم هم اونجا از همون اول که را افتاد عضو شدم اتفا قا سایت عالی هست . بیا تو هم تبلیغ کن توتال رو تو اینجا ای secondhitler

:devil:

amir moradian
08-02-2009, 10:05 AM
وقتی من دارم اینهمه از بازی تعریف می کنم در باره سطحش یا گرافیکش . اگه لینکی بود که 1 اینترنت 100 گیگی می خواست .

ولی نگران نباش مولتی هم اجرا میشه باید Dvd بگیری Empire:Total War 20 روز دیگه میاد اگه اورجینال بگیری انلاین میتونی بازی کنی اگه کرک شده هم بگیری کرک مولتی موجود می باشد

نه برادر :D
متوجه شدم که بازی online نيست. :y:
منظورم از لينک اين بود که يک لينک برايه دانلود بدين . :yes:
من معمولاً واسه خريد بازی يا ... هزينه نميکنم :swear1: :money1:

secondhitler
08-02-2009, 06:10 PM
یوزرت تو اون سایت نژاد پرست ها چیه حاج حسن

Hajhassan
08-02-2009, 08:58 PM
من از دوستان DashSia هستم منو میشناسن ولی یوزرمو شرمنده 1 اسم مستعار هست :D

اونجا به اسمه خودم نیستم اصلا به اسم نیستم یه صفته :D

البته سیاوش بچه اهواز هست من تهران اونجا ولی با هم اشنا شدیم

در باره بازی صحبت کنید

amir moradian

ببین از سایتهای تورنت می تونی امپایر رو از 20 روز دیگه دانلود کنی

secondhitler
09-02-2009, 11:58 AM
حتما اگه به داش سیا می گفتم قبول می کرد که به جای صحبت در مورد بازی نژاد پرستی می کنن.

Hajhassan
09-02-2009, 11:38 PM
;)اومدی اینجا مطلک بندازی ؟
تاپیک رو بخون حرفات رو روک بزن البته اگه مربوط به تاپیک میشه :y:

منظورت از نژاد پرستی رو اصلن منی فهمم

DashSia
03-03-2009, 03:06 PM
قصد نداشتم اینجا عضو شم ولی مجبورم کردید!:D

جناب SecondHitler دیگه دارید کم لطفی می کنید ها! چند نکته:
1- معلومه twcenter.net خیلی از ما بهتره، وقتی چندهزار نفر عضو فعال از سراسر جهان داره درست نیست با ما مقایسه اش کنید. سایت www.totalwar.ir برای فارسی زبانانه. همه که انگلیسیشون فول نیست.
2- ما خودمون در توتال وار سنتر هم فعالیت داریم.
3- بعضی از بحث ها مثل کرک کردن بازی یا آنلاین بازی کردن اینترنتی به صورت غیر مجاز و با استفاده از hamachi رو نمیشه در توتال وار سنتر کرد، چون اون جا کپی رایت رعایت میشه.
4- دیگه این قدر هم بحث نژادپرستی نمیشه. نژاد پرستی هم در صورت مشاهده پاک میشه. بهتره بگید بحث های بیهوده.
5- تو خود توتال وار سنتر هم بازار بحث های فرعی و تاریخی و سیاسی داغه، اما چون تعداد کاربران خیلی زیاده در همه انجمن ها فعالیت میشه
6- ما خودمون هم از ازدیاد بحث های بی ربط کفری هستیم. ولی کاریش نمیشه کرد، چون بعضی وقت ها بحث های تاریخی جالبی هم میشه که نمیشه اونا رو به خاطر بعضی مسایل فدا کرد.
7- تمام مودهای خوبی هم که گفتید تو توتال وار سنتر برای دانلود هست، ما هم لینک دانلودشون رو میذاریم و برای نصب و اجرا راهنمایی می کنیم.

@ حاج حسن: چرا اطلاعات غلط به مردم میدی؟ کجا بعد روم 3 تا بازی اومد؟ فقط یک بازی اومد که اون هم medieval 2 هستش. اگه expansion pack ها رو هم یک بازی حساب کردی، میشه 4 تا!

راستی، فکر نکنید فقط اینجا عضو شدم که از سایتمون دفاع کنم، من در erepublik هم به همین نام عضوم، ولی فعالیت زیادی ندارم

Hajhassan
04-03-2009, 09:00 PM
سا ملکوم داش سیا فورم توتال تاپ گیم هست . پرچم بالاست فکرشم نکن امپایر رو عشقه

secondhitler
05-03-2009, 07:51 PM
او درود بر خایه مال جلال (من از مدیر انجمن به خاطر این کلمه پوزش می خوام)
تو اگه به غیر از تاپیک ها بخش مدیریت سایت دو تا تاپیک فعال به من نشون دادی که اخرش نژاد پرستی نشده باشه من .......
بعدشم من حق خودم می دونم نزارم مردم برن تو چاه
در ضمن انتشار امپایر رو تبریک می گم گرچه شما هیچ وقت به فکر بازی توتالو ار نبودین بیشتر در حال همون نژاد پرستی بودین
بعدشم این فرو رو به گوه نکش اقا که من مجبور شم یه چیزی بهت بگم مثل اول متن اینجا در مورد ایپابلیک هست نه محل تبلیغ سایت شما وخابه مالی جلال

Hajhassan
06-03-2009, 03:40 PM
مردک ک ونی زاده پشت پی سی نشتی زر زر نکن . حرومی اینجا 1 بارم ما حرف ... نزدیم مجبورمون می کنی .....

DashSia
06-03-2009, 08:16 PM
او درود بر خایه مال جلال (من از مدیر انجمن به خاطر این کلمه پوزش می خوام)
تو اگه به غیر از تاپیک ها بخش مدیریت سایت دو تا تاپیک فعال به من نشون دادی که اخرش نژاد پرستی نشده باشه من .......
بعدشم من حق خودم می دونم نزارم مردم برن تو چاه
در ضمن انتشار امپایر رو تبریک می گم گرچه شما هیچ وقت به فکر بازی توتالو ار نبودین بیشتر در حال همون نژاد پرستی بودین
بعدشم این فرو رو به گوه نکش اقا که من مجبور شم یه چیزی بهت بگم مثل اول متن اینجا در مورد ایپابلیک هست نه محل تبلیغ سایت شما وخابه مالی جلال

سنت اون قدر نیست که بخوام باهات منطقی صحبت کنم ولی ناچارم جواب بدم.
اولاً بچه هایی که وارد سن نوجوانی میشن همه تا دو تا فحش یاد می گیرند و توانایی جنسی پیدا می کنند، فکر می کنند بزرگی به این حرفاست. من خودم می تونم جوابت رو بدم، ولی فرق مکان عمومی رو با اتاق خالی میدونم. بچه جون، بزرگی به کلفتی برخی از اندام های بدن نیست. البته شنیدم از لحاظ هیکل هم خیلی بزرگ نیستید!
دوماً شما هم اگر یک بحث نژادپرستی دیدی که قفل نشده باشه، بهم بگو.
سوماً اگر شما دلیلی برای خایه مالی جلال می بینی، من نمی بینم پس نیازی هم به این کار نمی بینم. (اگه این انجمن صحاب داره و مدیران احترام انجمن رو نگه می دارند، لطفاً این جمله ی من رو ویرایش کنند، به همراه جمله های جناب secondHitler )
چهارماً اگر شما برگزاری هاتسیت مدیوال 2 و آنلاین بازی کردن (اگه اینترنت ایران اجازه بده) و ساختن مود و نقد بازی و ترجمه آخرین اخبار empire و رسیدن ایمیل از طرف CA برای سایت ما رو، فعالیت برای توتال وار حساب نمی کنی، مشکل خودته.
پنجماً این تاپیک مربوط به ارپابلیک نیست، اگه دقت کنید در دیگر تاپیک های دیگه ی انجمن هم فعالیت داشتم و قصدم اینجا تبلیغ انجمنمون نبوده. ولی دیدم شما یه روز هوس بن شدن به کله ات زده و بن شدی و حالا اومدی این ور حرف بی ربط میزنی نیاز به پاسخ رو واجب دونستم.

راستی، نکنه تو ارپابلیک هم مولتی بازی دراوردی؟

tkalen
06-03-2009, 11:14 PM
اينجا رو به گند نکشيد
بريد تو چت روم هرچی ميخوايد بگيد
گزارش شد