PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام آخر

Reza_Mk
19-02-2009, 07:02 PM
سلام
بعد از حدود 1 ماه فكر كنم اين اولين پستم باشه
حالا به هر دليلي كه نشده بود پست بدم ولي خوب اميدوارم اينو به حساب بي ارزش دونستن اينجا نگذاريد
راستش ميخواستم چند روز پيش پست بدم ولي خوب به دلايلي نشد و حالا شايد كمي دير شده باشه ولي خوب هرفم رو مي زنم
همونطور كه بيشتر بروبكس اره مي دونن من متولي مسجدم
و خوب 5 ماهي ميشه مسجد دسته منه
تو اين مدت سعي كردم بيشترين وقتي كه مي تونم رو براي مسجد بگذارم ( البته بجز اين 1 ماه آخر ) و تموم تلاشمو كردم كه اگر كسي در مسجد رو زد دستخالي بر نگرده
ولي خوب با اين حال يكسري آدم بودند چشم ديدنه مسجدو نداشتند ...
حالا از اين بحث ها بگذريم
من درست يادم نيست ولي خوب فكر كنم اوايل اومدن ورژن 1 بود كه ديگه مردم مسجد رو از ياد بردند جز عده اي تازه وارد كه خوب انتظاري از اونها هم نبود
و من هم خوب راهي جز اين نديدم كه با بزرگان ايران صحبت كنم و اجبارا براي بقاي مسجد مقداري پول هر دوره از دولت دريافت مي كردم
تا پايان دوره عيسي اين روند اين روند ادامه داشت
و خوب با انتخاب عليرضا من در آغاز چندبار با ايشون صحبت كردم ولي خوب متاسفانه به نتيجه اي نرسيدم و ديگه مزاحم ايشون نشدم
ولي پس از اين دوستاني كه خوب اسمشون رو نمي برم ولي تلاش خودشونو آغاز كردند و حالا با هر سختي و با همه موافقان و مخالفان تونستن پولي براي مسجد فراهم كنند ولي خوب بازم به دلايلي اين پول به مسجد نرسيد تا اين دوره
حالا براي بحث پولي كه بايد به مسجد داده بشه يك سري اختلافاتي پيش اومده
ولي خوب ديگه انتظار دارم اين اختلافات ادامه پيدا نكنه چون من بعنوان متولي مسجدي ديگه پولي نمي خوام
شايد با اين حرفم بعضي دوستام واقعا ناراحت بشند
ولي خوب يه حرفي هم مي زنم اونايي كه بايد قبول كنند قبول مي كنند و مي دونند كه من دروغ نمي گم
اگر پولي به مسجد واريز مي شود حالا 2000 يا 5000 اون پول بهش دست برده نميشد :)
و پس از مدتي به خزانه بر مي گشت ;)

حالا چرا ؟؟؟؟
من خوب همون چند روز پيش كه خواستم مقالرو بدم اين فكر توي ذهنم بود يعني از زماني كه دولت بيمارستان آماده مسحد رو خريد
وقتي اون بيمارستان خريده شد 3000 ريال به مسجد پرداخت شد و خوب من كسي رو نديدم از اون 3000 ريال سوال كنه حالا يا كسي ازش خبري نداره يا از ياد رفته يا هم كسايي ميدونند و قصد داشتند زمان خاص اونو به زبون بيارند ...
حالا من با اين مقدار پول من بيمارستان رو مانند قبل با استفاده از كارگران بدبخت اسكيل پايين تكميل مي كنم و اونرو طبق خواسته ي عيسي صاحب كمپاني به دولت تقديم مي كنم و بعد از اون هم خود كمپاني را
پس از اون هم با مقدار گلدي كه در مسجد هست و با كمك هاي كه اميد دارم باز به مسجد بشه دوباره كار گيفت رساني به افراد نيازمند رو شروع مي كنم
پس ديگه حرف و حديثي براي مسجد باقي نمي مونه و اميدوارم اگر سوء تفاهمي پيش اومده رفع بشه و پولي كه در بانك مركزي به نام مسجد ذخيره هست ازش بهترين برداشت انجام بشه و موجب پيشرفت ايران بشه

=================

در آخر شرمنده وقت دوستان رو گرفتم :p
خوش باشيد :clap:
خدانگهدار

atilaa
19-02-2009, 07:43 PM
رضا جان متاسفم مشکل این نیست که شما خدای نکرده د رپول نظری داشته باشید هیچ وقت هم کسی این فکرو نمیکنه شما مورد اطمینان بودید و خواهید بود دلیل این امر اینه که ورود 3000 ریال برای گیفت به بازار درست نیست و بازار را بهم میزنه حالا شما دوست دارید قضیه به این سادگی را منحرف کنید بحثش جداست 2000 ریال هم قرار شد به مسحد داده تا اون بیمارستان کیو 4 که از نطر من اون هم درست نیست ولی نماینده ها قبول کردند پرداخت بشه ولی از طرف شما خبری نشد
د رمورد گیفت رسانی هم به نمایندگان گفتم 2500 گیفت داریم اگه میخواهین پخش کنین بفرمایین اینرو پخش کنین که اونم با رای منفی نماینده ها روبرو شد پس قسمتی از مطلب را عنوان نکنیم و همه را بگوییم
همه ما دوستیم و هدف همه هم یکی هست و اون ایران هست کسی هم بجز این هدف را نمیتونه داشته باشه و هدفمون این باشه که سودی به منافع کلان ایران برسونیم
اینم بحث کاملش ببین آیا با مسجد مخالفتی شده ؟؟
http://erepublik.ir/forum/showthread.php?t=662
مخالفت با مسجد یا اسم اون نیست مخالفت با طرح گیفت رسانی هست که اصولی نیست یک زمانی دنبال شد نتایجش را دیدیم آیا باید چون از قدیم ادامه داشته بازم همون کار با اینکه میدونیم درست نیست ادامه بدیم
مسجد زمانی که تاسیس شد اساسنامه خودش را داشت ولی با اشتباهی که من خودم کردم و به مسجد از طرف دولت 5 ماه پیش کمک کردم مسجد به یک سازمان دولتی تبدیل شد و از مسیر اصلیش خارج شد

Reza_Mk
19-02-2009, 07:57 PM
درسته حرفاتو قبول دارم
من حرفي ندارم همه ي حرفامو زدم
در ضمن جا داره بگم كه من شايد با تجربه ي نه چندان زيادي كه دارم به حرف شما توجه داشتم و دارم

ورود 3000 ریال برای گیفت به بازار درست نیست و بازار را بهم میزنه

بعضي از دوستان مي دونند كه مسجد حدوو 1-2 ماه در ايران نبود و گيفت از كشورهاي ديگه مانند برزيل و ايتاليا با قيمت مناسب تر و تقريبا نصف قيمت ايران مي خريدم و از ايران به اندازه ي ورشكست نشدن شركت ها مي خريدم
موفق باشيد

atilaa
19-02-2009, 09:21 PM
منظورمو باز نرسوندم بذار واضحتر بگم
اصلا هدف من بازار گیفت نیست از قضا خیلی هم خوشحال میشم که گیفت سازان هم فروش داشته باشند

از اول میگم
همه کشورها یک خزانه دارند که ریال و گلدهاشون اونجا نگه داری میشه
با اومدن ورژن یک چاپ پول متوقف شد و به جاش یک مقدار ثابت ارز به خزانه هر کشور واریز شد ( برای جلوگیری از کاهش بی رویه ارزش پول )
هر کشور 12 تا صنف داره که هر کدام از اینها 3 تا مالیات براش وضع شده با این مالیات پول واحد هر کشور که در چرخش هست از چرخش خارج شده و به خزانه بر میگرده مثلا من که در غذاسازی کار میکنم 10 درصد حقوقم به خزانه میریزه بعد که میرم غذا بخرم دوباره ازم مالیات گرفته میشه و به خزانه ریخته میشه تا اینجا مشکلی که نیست

بعداز گذشت مدت زمانی پولهایی که در جریان بودن به مرور وارد خزانه میشن و از چرخش خارج میشن

این پولها را باید دولت دوباره به بازار ارز وارد کنه تا ارزش پول به خاطر کم بودن مقدار پول بالا نره که اگه به این صورت بالا بره مستقیما کارخانه داران متضرر آن میشند که قدرت رقابت با کارخانه های خارجی را از دست داده و چند تا مشکل دیگه و در مرحله بعدی کارمندان متضرر میشند چون کارخانه که ضرر بده گریبانگیر کارمند خواهد شد

حال بانک مرکزی برای اینکه این چرخش متوقف نشه با وارد کردن این پولها به بازار هم مقدار پول را در بازار تثبیت میکنه و هم در قبال ایجاد این توازن گلد دریافت میکنه که تنها منبع در امد بانک هم همین هست

حال ما بیاییم این مرحله را حذف کنیم یعنی در قبال گلد ریال وارد بازار نکنیم نتیجه چی میشه یک دولت تنها منبع درامدش را از دست میده
2- ریالی که در قبالش گلد گرفته نشده باعث تورم میشه حالا بحث این قسمت خیلی طولانی هست

پس تلاش دولت این هست که با کاهش این چنین هزینه هایی جلوی مشکلات را بگیره

حالا ما یک مشکل بسیار بزرگترهم داریم و اون کارخانه بیمارستان و سیستم و چوب دولت هست که به بازار ریال بدون پستوانه وارد میکنه توسط دادن حقوق به حدود 50 نفر که این خودش کلا نظم بازار را بهم زده و همون مقداری که از چرخه خارج میشه توسط این شرکتها دوباره به بازار وارد میشه ما بیاییم با داشتن همچین شرکتهایی دوباره به جاهای دیگه هم بودجه بدیم نمیشه کمر مملکت میشکنه
ولی به خاطر نیاز شدید به بیمارستان و سیستم این شرکتها مجبورا به کارشون ادامه بدن تا حداقل 4 تا بیمارستان وسیستم کیو 5 برای ما تولید کنند و بعد از اون ادامه فعالیتشون و نحوه اداره آنها باید عوض بشه و گرنه عوقبش وخیم خواهد شد

بعد از اینهمه توضیحات امیدوارم متوجه مخالفت من با فعالیت گیفت رسانی شده باشید

xerxes99
20-02-2009, 12:39 AM
ولي خوب با اين حال يكسري آدم بودند چشم ديدنه مسجدو نداشتند ...

این تیکش خطاب به من که نیست؟ من دلایلمو این قدر گفتم که زبونم مو دراورد

Reza_Mk
21-02-2009, 09:14 PM
سلام
قبول من حرفي ديگه ندارم
فقط يچيز
انتظار نداريد بقيه بيمارستانو با كارگر اسكيل 0 بسازم كه ؟؟؟
لا اقل يه مدتي كارگر به من بديد كه كاملش كنم
منتظر جوابتون هستم

================

این تیکش خطاب به من که نیست؟ من دلایلمو این قدر گفتم که زبونم مو دراورد

نه داداش شخص خاصي رو بهش اشاره نكردم :)

atilaa
21-02-2009, 09:25 PM
سلام
قبول من حرفي ديگه ندارم
فقط يچيز
انتظار نداريد بقيه بيمارستانو با كارگر اسكيل 0 بسازم كه ؟؟؟
لا اقل يه مدتي كارگر به من بديد كه كاملش كنم
منتظر جوابتون هستم

================

نه داداش شخص خاصي رو بهش اشاره نكردم :)

رضاجان کارگر خودمون کم داریم یک نگاه بندازی به کارمندان متوجه میشی شما به خاطر اینکه کار این بیمارستانها لنگ نشه باید از اسکیل 5 به پایین استفاده کنید و برای اسکیل صفر و یک هم مثل قبل آفر ندین چون ولنسو نمیتونن جبران کنند
2000 ریالم شب میریزم به حساب مسجد

FCSooti
21-02-2009, 09:46 PM
رضاجان کارگر خودمون کم داریم یک نگاه بندازی به کارمندان متوجه میشی شما به خاطر اینکه کار این بیمارستانها لنگ نشه باید از اسکیل 5 به پایین استفاده کنید و برای اسکیل صفر و یک هم مثل قبل آفر ندین چون ولنسو نمیتونن جبران کنند
2000 ریالم شب میریزم به حساب مسجد
اسکیل چند می خواهی؟ کارمندهای مووبل هاوس رو نگاه کن هر کدوم رو خواستی بگو باهاش صحبت کنم بیاد اونوری.

Reza_Mk
22-02-2009, 09:12 PM
اسکیل چند می خواهی؟ کارمندهای مووبل هاوس رو نگاه کن هر کدوم رو خواستی بگو باهاش صحبت کنم بیاد اونوری.

داش حسين هرچي نياز نيست بفرس بيمارستان تموم شد بر مي گردونم
خواستي هم همرو يسري كامل بفرس :p:1522::devil:;)

FCSooti
22-02-2009, 09:55 PM
داش حسين هرچي نياز نيست بفرس بيمارستان تموم شد بر مي گردونم
خواستي هم همرو يسري كامل بفرس :p:1522::devil:;)
شما یه کار کن اول یه 4 واحد چوب بریز تو اون کارخونه ملت نیان الاف بشن بعد من بهشون پی ام می دن می گم برید اونجا