secondhitler
20-02-2009, 01:47 PM
سلام بر شما ایریپابلیک بازان گرامی ما نیز بن گشتیم اما نه به خاطر ملتی بازی نه به خاطر داشتن گلد زیاد نه به خاطر این چیزا به خاطر این که تو یوزرم هیتلر داشت واقعا این ادمین یه چیزی خل هست و یه تختش کمه(البته فرش پاتریس نیست) فکر کنم وقتی surveyرو پر کردم متوجه یوزر شده اخه من رفتم تو مجلس اون هم دو دوره بن نشدم رییس حزب شدم بن نشدم بعد تا این نظرسنجی رو پر کردم بنم کرد :swear1: حالا به هر حال بی خیال همین جا از احمد رفیقم که البته تو این فروم عضو نیست تشکر می کنم چون واقعا به من روحیه داد چون حالم تو شیشه بود (تو اکانتم کلی گلد بود) من تصمیم گرفتم بازی کنم (باورم نمی شد اصلا کسی منو تو ایریپابلیک بغیر از بندری ها بشناسه چه برسه به این که کسی مثل اتیلا بیاد ازمن همایت کنه )
خوشبختانه ارگ من بن نشده و من کمی گلد دارم من همین جا از برو بچ می خوام که یکی بیاد این کارخونه ی مارو بخره 15 گلد گذاشتم یعنی شما بخواین یه کارخونه ی ن وبزنین میشه 20 تا من 15 گذاشتمدر ضمن کار خونه ی من 2500 تا هم گندم داره اگه کسی یاد بخره واقعا ممنون میشم در ضمن من می خوام فعلا یوزره جدیدم رو نگم فقط اینو می گم عیدنوروز با یه عیدیه توپ بر می گردم.
بازم می گم یکی بیاد کار خونه ی مارو بخره
خوشبختانه ارگ من بن نشده و من کمی گلد دارم من همین جا از برو بچ می خوام که یکی بیاد این کارخونه ی مارو بخره 15 گلد گذاشتم یعنی شما بخواین یه کارخونه ی ن وبزنین میشه 20 تا من 15 گذاشتمدر ضمن کار خونه ی من 2500 تا هم گندم داره اگه کسی یاد بخره واقعا ممنون میشم در ضمن من می خوام فعلا یوزره جدیدم رو نگم فقط اینو می گم عیدنوروز با یه عیدیه توپ بر می گردم.
بازم می گم یکی بیاد کار خونه ی مارو بخره