PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روزی که من مارشال شدم !!!

Goldsky
06-07-2010, 01:16 AM
روزی که مارشال شدم رو یادم نمیره ! یه یک ماهی بود که فقط یه 20 تایی کم داشتم تا مارشال شم !

خلاصه یه روز با دیال کانکت شدم تا این لحظه تاریخیو رقم بزنم ! از همون اول که اومده بودم تو سایت آرزوی مارشالی رو داشتم ..:healer: با خودم گفتم میرم با ولنس 100 :cool: تفنگ کیو 5:t5: بالاترین تخریب زندگی ارپابلیکیم رو بر شیطان بزرگ و نماد استکبار میزنم که یادمم نمیاد کدوم کشور بود .... ;-)) و بعدش میرم آرتیکل میزنم و تو بوق و کرنا میکم که آی ملت بعد یه سال مارشال شدم !!! رفتم تفنگ کیو 5 بخرم دیدم وضع مالیه خراب است ! خواستم قرض کنم دیدم که دوستان هم علاقه ای به عاریت بدون بازگشت ندارند و صفت خسیسی در میان آن جماعت موج میزد ! از اونجایی که با خودم عهد کرده بودم مارشال شم گفتم جهنم الضرر با کیو 1 میرم به جنگ دشمن !

دوباره رفتم به مارکت ولی ( هی هی هی .... ) چشتون اینترنت دیال آپ نبینه ! دهنم سرویس شد تا بازش کردم ولی قسمت انتخاب کالا باز نشد ....:fingersmiley: دیدم ساعتی ست که در حال تلف کردن وقت گرانمایه ی خود هستم پس بر آن شدم که برم و با دست خالی بجنگم ... :111:

رفتم 3 دفعه جنگیدم و مارشال شدم ! بعدش هم به بیمارستان نرفتم ! کسی هم نفهمید که من مارشال شدم ...:congratualtions: << :no1: و این پایان تمام رویای من برای لحظه مارشالی ....

abbas ghaderi
06-07-2010, 01:27 AM
چه جالب. یعنی این قدر خوشحال شدی که دیگه بیمارستان نرفتی ولنس بگیری؟ :دی

Goldsky
06-07-2010, 01:31 AM
نه بخاطر اینترنت بود که اعصابم رو خورد کرده بود ....

Emran Irani
06-07-2010, 01:39 AM
چه جالب!

TrueEnzo
06-07-2010, 10:45 AM
خوب با اون پیگیریت که یه ماه بوده نیومده بودی 20 تا ایکس پی و جبران کنی و اون کارایه بعدیت که گفتی هم عجیب نبوده اینا که می شناختنت بهت گلد قرض ندادن
=))

dane5390
06-07-2010, 06:15 PM
اگه من اون موقع بودم برات خودم Q500میخریدم واقعا دوستات خسیسن که ارزوتو خراب کردن گریم گرفت مثل بابای من که xbox منو خراب کرد

Goldsky
06-07-2010, 08:55 PM
اگه من اون موقع بودم برات خودم Q500میخریدم واقعا دوستات خسیسن که ارزوتو خراب کردن گریم گرفت مثل بابای من که xbox منو خراب کرد

بنده طی این بیانیه کمال همدردی خود را با شما ابراز میدارم ....:healer: