PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وقتی که معاون آتیلا شدم. mrphoenix

mrphoenix
29-07-2010, 06:58 AM
ما هم کم کم داریم میریم جزء فسیل ها. بیشترین هیت به فروم رو داریم و کلی این حرفا.
منم از خودم خاطره در کنم که شما یاد بگیرید اشتباهاتی مثل من نکنید.

خب. راستش من کاندید ریاست جمهوری بودم. با وحید هماهنگ بودم. برنامه هام رو طوری نوشته بودم که شانسم کم نبود برای ریاست جمهوری. از اون گذشته تجربه کارهای زیادی داشتم و فکر می کردم ماه آخر حضور پر شورم در ایریپ رو با ریاست جمهوری تموم کنم. وحید قرار بود اگه می خواد کاندید شه بهم بگه. منتها این گفتنش تا جلسه حزب سبز طول کشید. اونجا هم کلی زیرلفظی گرفت که گفت کاندید میشه. منم که کلا برنامه و اینا داشتم گفتم وحید داره میاد جلو تا بتونیم کارای خفن کنیم. همون جا توی جلسه به نفع وحید کنار کشیدم.

جلسه برگزار شده بود. فرداش من یه مقاله انصراف زدم و گفتم تا آخر این ماه هستم و بای میدم. بعد از ظهر بود یا نصف شب. فکر کنم نصف شب بود که وحید پی ام داد. گفت سلام. جواب نداده بودم که گفت معاونم میشی؟ اینطوری بود که ییهو کپ کردم. قبول کردم. و گفتیم شروع می کنیم.

کلی بدبختی کشیدیم تا توی اون شرایط امتحان بازار وزیر انتخاب کنیم. این نکته رو هم بگم که می خواستیم بیشتر افراد تازه نفس رو انتخاب کنیم. و قرار بود تغییراتی ایجاد کنیم. بهترین کسی که برای اقتصاد به نظرم رسید احساناقا بود. چون به اندازه ای که لازم بود تفاوت داشت با رهام (فقط قرار بود تغییر ایجاد کنیم که روند ممکلت یکنواخت نشه. قرار هم بود مالیات رو بیاریم پایین.) احسان رو انتخاب کردیم. بعد 3 روز به فنا رفت و افشین (AfshinS) رو وزیر کردیم. نمیدونم چرا اما اختیارم زیاد بود :دی. یعنی وزیر ها با پیشنهاد مستقیم من اعمال می کرد آتیلا.
همون اول معلوم بود که برای 1 - اقتصاد 2 - امور اجتماعی وزیر نیاز داریم.

که هر دو وزیر با پیشنهاد من گردن شکسته انتخاب شدن.
این وسطا یک مشکل عظیم رخ داد. اونم اینکه معلوم شد بلاش تقلبی ه. وحید باهام صحبت کرد که آره هلیا بوده و اینا. کلی با هم حرف زدیم گفتیم حالا که می خواد کمک کنه این فرصت رو بهش بدیم. (ای کاش انگشتم خرد میشد این جملات رو نمی زدم :دی )
برای اجتماعی هم که میلاد راکستا رو انتخاب کردیم. (توی مقاله اش عناوین رو که زده بود با عنوان وزیر یاد کرده بود تمام معاونت هاش رو. که می دونستیم به مشکل می خوریم سر دادن دسترسی ها. پس بهش گفتیم این عنوان رو برداره و اونم گوش کرد).

یک سری هم حرف هایی شد سر معاون وزیر دفاع. که وزیر تروانزو رو پیشنهاد داد و من رد کردم پیشنهادش رو.
(قضیه رو گفتم یه بار. بازم میگم. سری قبلیش به هر دلیلی وسط روم خصوصی فینیکس دعوا کرده بودن و منم با افرادی مثل لوسیفر و کیسترو و اونرخ(همون بتال قاضی ه) که صحبت کردم فهمیدم خیلی اوضاع خوب نیست و دلخوری شدیدی از تروانزو دارن. تصمیم گرفتم کاری نکنم که اونجا دچار التهاب بشیم. و اینطوری بود که علی امامی رو پیشنهاد دادم )

بعد از کلی التهاب اول دوره سر اقتصاد مشکل رفع شد و افشین داشت خوب کار می کرد. (بهش توصیه شده بود از روش های رهام دوری کنه. چون روش های رهام رو خود رهام به بهترین شکل انجام میداد و ما اصلا رهام رو انتخاب نکرده بودیم که تنواع ایجاد شه توی اقتصاد و دیدگاه اقتصادی. فکر کنم اما نشد و همون روش ها ادامه داده شد تا حدود زیادی)

اما معزل عظیمی داشتیم توی دوره. اونم وزیر امور خارجه بود. اشتباه ترین کاری که من و آتیلا در تمام عمر ایریپیمون انجام دادیم (و هر دو روش قسم می خوریم) این انتخاب بود. از اول دوره شروع شد. اونم زمانی که مقاله ای با ارگ وزارت امور خارجه زده شد که بیشتر فکاهی بود تا مقاله ی وزیر. اسپم خالص. یعنی اصولا یک مطلب مفید هم منتقل نمیکرد. بعد از 4 ساعت و نیم بحث قضیه رو اوکی کردیم که 1 - وزیر مربوطه زیر هر کامنت کامنت نده. 2 - اسپم نده. از خودش مقاله ننویسه. 3 با هماهنگی رئیس جمهور یا من مقاله بده. 4 - کار خودسرانه نکنه. 5 - از ارائه ی طرح و اجراش خودداری کنه.

که خدا رو شکر هیچ کدوم از تعهد ها عملی نشد. :دی

1 و 2 که اصلا نیاز به توضیح نداره. 3 هم که عمرا رعایت نمیشد.
آخ آخ. می رسیم به مورد 4. ییهو دیدیم مقاله خورده "من با بلغار ها صحبت کردم اونا میان کمک". من 2 ساعت تو کما بودم که چه شکلی ممکنه یک نفر ما رو اینقدر خیار فرض کنه و از خودش مقاله بزنه که هیچ. بره یه عده رو هم بیاره برای خنده تو ایران که کمکون کنند. حالا وضعیت رو که بهتون توضیح بدم شما جای من سکته می کنید. :دی 5 - هم که همین 4 بود و چند مورد دیگه. مثل حرف زدن با هندی ها. که نمیدونم چه شکلی گفته شد با آتیلا هماهنگ شده.

اما بذارید قضیه رو روشن تر کنم تا بفهمید رفتن و کمک خواستن از بلغار ها چه فحش ناموسی ای بود برای ما.
یه طرحی بود توی مجلس مطرح شده بود. که وحید اختیار تام خواست برای یک کار خیلی خفن. کمتر کسی آمارش رو فهمید اما الان میگم تا اوضاع بیاد دستتون.

وحید کلا کسی ه که با خارجی ها جوری برخورد می کنه که اونا رسما میگن این دیکتاتور ایران ه. یعنی یک شب رفت روم فینیکس به اول تا آخرشون گیر داد. تهش هم تهدید کرد که اگه صربستان به قول هاش عمل نکنه. از آسیا بیرونش می کنیم.

تمام هماهنگی ها برای عبور رومانی از ایران انجام شده بود. رئیس جمهور ترکیه هم هماهنگ بود که هر وقت اراده کردیم این اتفاق بیافته. اینجا سیاست چماق و هویجمون داشت جواب میداد که ییهو فهمیدیم وزیر امور خارجه به طور محرمانه با رئیس جمهور هند داره صحبت می کنه. (اون زمان زمان اختلاف هند و آمریکا بود و ما توی نقشه امون رو آمریکا حساب کرده بودیم. اینطوری نزدیک بود به اف بره نقشه که نجات پیدا کرد نقشه)

کم کم روز موعود فرا رسید برای اجرای تهدید ها و اینکه فینیکس رو بدبخت کنیم به طور کامل. (رومانی و آمریکا تو آسیا. فکرش رو بکنید. :دی. ) هماهنگی هایی با اسپانیا هم انجام شد. که اگه بشه باهاشون سریعا ام پی پی ببندیم. این ها دو طرفه بود. یک طرفش این بود که فینیکس بدون تهدیدمون جدی ه. 2 اینکه واقعا تهدیدمون جدی بود :دی

خب توی این شرایط مقالات و تئوری های وزیر امور خارجه به طور کامل ذهن ما رو از همه ی جهت ها مورد عنایت قرار داده بود.

سایت فیــلتر شد. یک بنده خدایی از روی نا آگاهی یک مقاله زد و ... زد به کشور. ولی اینجا که آخرش نبود. وزیر رفت و بلغار ها صحبت کرد. (خداییش الان که شرایط رو می دونید بشینید فکر کنید ببینید ما چه حسی داشتیم)
و دوره ی آنیلا توی شک این مسدود شدن بازی تموم شد. برنامه های اقتصادی انجام شده بود. اما کا برای ورژن 2 منابع غنی به دست نیاوردیم.
برنامه هامون که کاملا هم سری بود به فنا رفت و فهمیدیم که اگه رو به موت بودیم هم دوباره به این وزیر عزیز کار نسپریم. (قضیه طوری شد توی یک مقاله که عنوانش بی ربط بود. وحید گفت استعفا مورد پذیرش قرار میگیره.)

اینم خاطرات دوره ی معاون اولی که کلی از وقتم رو گرفت. (وحید اون روزا خیلی سرش شلوغ بود و تقریبا تا قبل ********** شدن اغلب هماهنگی ها به عهده من بود)

همه چی خوب بود. به جز این مسدودیت لعنتی که معلوم نبود کدوم مادر ننه ای مسئولش بود.
این بود انشای من :lol

htondkar
29-07-2010, 07:19 AM
:clap:نمره تو 20 مصطفی

بیچاره وحید که به چیلترینگ خورد دورش:113:

:swear1:وزیر خارجه بیا جواب بده:no1:

kasrataa
29-07-2010, 07:58 AM
من که گفتم حاضرم بشم وزیر امورخارجه ولی خود وحید شروع کرد ناز کردن=))

junsjuns
29-07-2010, 03:02 PM
ممنون مصطفی
اما در مورد برنامه های وزیر دفاع و جانشینش چیزی نگفته بودی

revolver Ocelot 1991
29-07-2010, 03:24 PM
آره بابا این چیز شدن سایت خیلی ضد حال بود
به ما گفتن بیاین تجهیز خفن میکنیم فردا یه جلسه خفن داریم تو فینکس که فلان میشه و خوف میشیم و اینا
7 ساعت تجهیز کردیم (30 تا کانال irc عویض کردیم :d) فردا صبحش هم ********** شدیم
:113:
کلا بدشانسی زیاد بود تو اون دوره :d

kartal
29-07-2010, 03:36 PM
نخوندم
ولی عاشقتم

Violet Girl
29-07-2010, 03:38 PM
آدرنالین خونم رفت بالا :d خیلی دوست داشتم بدونم قضیه چیه!

ولی چقدر حیف شد :216:

rezaphoto
29-07-2010, 05:02 PM
جالب بود

Emperor Matin
29-07-2010, 05:05 PM
برای اجتماعی هم که میلاد راکستا رو انتخاب کردیم. (توی مقاله اش عناوین رو که زده بود با عنوان وزیر یاد کرده بود تمام معاونت هاش رو. که می دونستیم به مشکل می خوریم سر دادن دسترسی ها. پس بهش گفتیم این عنوان رو برداره و اونم گوش کرد)

ای نامرد.پس شما بودی نذاشتی دوره اتیلا به من عنوان وزیری بخوره؟ :d:d

Rexxar 69
29-07-2010, 05:28 PM
خدايا ما را به راه راست منحرف بفرما :d

F.RevengeR
29-07-2010, 05:33 PM
چه قدر بامزه بوده پس xD
^_^

TrueEnzo
29-07-2010, 10:22 PM
:D
no comment

Big_Angel
29-07-2010, 10:25 PM
no comment :D

Vampire
29-07-2010, 10:27 PM

Big_Angel
29-07-2010, 10:40 PM
D:d:d:

ex-Toxicity
30-07-2010, 12:55 AM
کسری رو یادم هست اومد تو مقاله آتیلا گفت من رو بزار وزیر ولی نمیدونم چرا یادم نمیاد وزیر کی بود!!
کی بودش؟!
راستی یهو میگفتی همه کار کشور بودی دیگه:دی

mrphoenix
30-07-2010, 06:42 AM
:clap:نمره تو 20 مصطفی

بیچاره وحید که به چیلترینگ خورد دورش:113:

:swear1:وزیر خارجه بیا جواب بده:no1:

ما چاکریم. وحید هم آره. حیف شد واقعا.
مگه من معلمم که بیاد جواب بده؟ :دی. الان ایشون از من هم پر طرفدار تره. :دی

من که گفتم حاضرم بشم وزیر امورخارجه ولی خود وحید شروع کرد ناز کردن=))

گفته بودیم که افراد تازه مد نظرمون بودن بیشتر.

ممنون مصطفی
اما در مورد برنامه های وزیر دفاع و جانشینش چیزی نگفته بودی

اونو آخه حقیقتش خودم هم تهش نفهمیدم به کجا رسید . ;-))

آره بابا این چیز شدن سایت خیلی ضد حال بود
به ما گفتن بیاین تجهیز خفن میکنیم فردا یه جلسه خفن داریم تو فینکس که فلان میشه و خوف میشیم و اینا
7 ساعت تجهیز کردیم (30 تا کانال irc عویض کردیم :d) فردا صبحش هم ********** شدیم
:113:
کلا بدشانسی زیاد بود تو اون دوره :d

من سر همون جریان بن کردن ملت کلی عصبی شدم اگه یادت باشه :دی. گفتم بن نکنید به هیچ وجه. فقط کیک. اومدم دیدم یک انسان جالب "ban all" زده.

نخوندم
ولی عاشقتم

یو رو هم موش بخوره :دی

آدرنالین خونم رفت بالا :d خیلی دوست داشتم بدونم قضیه چیه!

ولی چقدر حیف شد :216:

آدرنالین چیز خوبی ه. من یه سری که آدرنالینم رفت بالا یکی از بهترین کارهای زندگیم رو کردم :دی

جالب بود
یه کارتون بود یادمه بچه بودم میگفت: "جالب بود؟ پس تا برنامه ی بعد :دی"

ای نامرد.پس شما بودی نذاشتی دوره اتیلا به من عنوان وزیری بخوره؟ :d:d

خدايا ما را به راه راست منحرف بفرما :d

چقدر داره از ملت اینجا نمک قلیان می کنه :دی بزن دست قشنگه رو :clap::clap::clap:

چه قدر بامزه بوده پس xD
^_^

تازه من نصفش رو گفتم. دعواهای بیشتری با وزرا و اینا داشتیم :دی

no comment

آخه مدیر این چیه میگی؟ :دی. نظر نداری واسه چی نظر میدی که 4 نفر زیرت بیان اسپم بدن؟ :devil:

D:d:d:

کسری رو یادم هست اومد تو مقاله آتیلا گفت من رو بزار وزیر ولی نمیدونم چرا یادم نمیاد وزیر کی بود!!
کی بودش؟!
راستی یهو میگفتی همه کار کشور بودی دیگه:دی

وزیر رو که نوشتم توی مقاله کی بود. همه کاره چی ه باو. ما فقط خدمت می کردیم :yes::p:y:;-)):D:d

navazandeye irani
30-07-2010, 12:28 PM
وقت انتخابات هرکی بود میگفت بابا آتیلا هیچی نباشه حداقلش اینه که کارخونه و گلد به اندازه ی کافی داره
مدال به اندازه ی کافی داره که حداقل دزدی نکنه یا خزانه رو ندزده
حیف چیلتر شدیم
مصطفی کاره تو عالی بود

MOOSAVI
30-07-2010, 04:05 PM
تهش هم تهدید کرد که اگه صربستان به قول هاش عمل نکنه. از آسیا بیرونش می کنیم.

تمام هماهنگی ها برای عبور رومانی از ایران انجام شده بود. رئیس جمهور ترکیه هم هماهنگ بود که هر وقت اراده کردیم این اتفاق بیافته. اینجا سیاست چماق و هویجمون داشت جواب میداد که ییهو فهمیدیم وزیر امور خارجه به طور محرمانه با رئیس جمهور هند داره صحبت می کنه. (اون زمان زمان اختلاف هند و آمریکا بود و ما توی نقشه امون رو آمریکا حساب کرده بودیم. اینطوری نزدیک بود به اف بره نقشه که نجات پیدا کرد نقشه)

کم کم روز موعود فرا رسید برای اجرای تهدید ها و اینکه فینیکس رو بدبخت کنیم به طور کامل. (رومانی و آمریکا تو آسیا. فکرش رو بکنید. :دی. ) هماهنگی هایی با اسپانیا هم انجام شد. که اگه بشه باهاشون سریعا ام پی پی ببندیم. این ها دو طرفه بود. یک طرفش این بود که فینیکس بدون تهدیدمون جدی ه. 2 اینکه واقعا تهدیدمون جدی بود :دی :lol

من که بعید میدونم آتیلا این طرح رو داده باشه
چند وقت پیش من دقیقا همین طرح رو دادم آتیلا پرید و گفت داری خیال بافی میکنیو غیر عملیه و از این حرفا!!
حالا چی شده رفته تو فونیکس این حرفارو زده الله اعلم!!

revolver Ocelot 1991
30-07-2010, 04:19 PM
فکر نکنم کسی بن کرده باشه همه رو!!!
این کانال تو خود درگیری داره:d
اون شب هم که لینک دادی همه با هم رفتیم چرت و پرت میگفتیم بعد یه مدت همه بن شدن!!!
مجبور شدم خودم لینک کانال خودمو بدم
چقدر فحش خوردیم سرش ولی :d

F.RevengeR
30-07-2010, 05:00 PM
البته تا اون جایی که من خبر دارم این اقدام هلیا برای Anti - PTO صرب ها بود ;-))

AfshinS
30-07-2010, 05:43 PM
حیف که ********** شدیم
یادمه اول کار وحید گفت میخوام این دوره واسه ایران یادگاری باشه.

mrphoenix
01-08-2010, 04:39 PM
البته تا اون جایی که من خبر دارم این اقدام هلیا برای anti - pto صرب ها بود ;-))

خبر غلط داده بودند ;-)

F.RevengeR
01-08-2010, 08:17 PM
تا اون جایی که میدونم منبع خبر از کل کابینه معتبر تر بوده :p :d
بگذریم...

TrueEnzo
02-08-2010, 05:25 AM
بگذریم...

:laugh::loudlaff:
حقیقت نتونستم اظهار احساسات نکنم
:دی

mrphoenix
02-08-2010, 05:56 PM
بگذریم...

احیانا منبع خبری مهمتون همونایی نبودن که داشتن گند می زدن به روابط با صربستان؟ :دی

F.RevengeR
02-08-2010, 06:27 PM
احیانا منبع خبری مهمتون همونایی نبودن که داشتن گند می زدن به روابط با صربستان؟ :دی

فکر نکنم :d;-))
بگذریم...خاطرات جالبی بود.

da-vinci
03-08-2010, 02:47 AM
خاطرات جالبی بود

Ali Emami
03-08-2010, 02:56 AM
کل خاطراتت در مورد وزارت خارجه بود ؟
وزارت دفاع چی ؟
:(

mrphoenix
03-08-2010, 03:07 AM