PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انسیتلوژی فورم - تاریخ نگاری فروم

Roham Hosseini
30-10-2010, 06:23 PM
ا

از نظر فروم شناسی دوره های زیادی وجود داره
می شه یک تاریخچه کامل از فروم نوشت .

یه تاپیک باز کن هر کس هر اطلاعاتی داره بیاره

سلام ! در حال دنبال کردن کشفیات زیر خاکی علی امامی بودم، که پیشنهاد کردم که برای فروم، یک دوره های زمین شناسی (فروم شناسی :D ) در بیاریم، مثلاً پست های مربوط به پارانزویید (دوره مدیریت حسین شیرازی) ;-)) البته ممکنه قدیمی تر هم باشه، من قدیمی تر سنم قد نمی ده :p

حالا با کمک هم دیگه بیاید انسیتلوژی فورم تهیه کنیم :D و بازه های فروم شناسی رو شناسایی کنیم، شاید یک تکامل داروینی چیزی هم کشف کردیم نوبل گرفتیم :clap::D;-))
:y: Let's Do It! :yes:

Goldsky
30-10-2010, 08:08 PM
تا اونجایی که عقل من میکشه ، قبل از این فروم ما چندین تا فروم داشتیم که همگی نیست و نابود شدن که حجت ، ارشیا موج ، آتیلا یادمه اولین کسایی بودن که سعی کردن بازی رو از اریپابلیک خارج کنن و بیارن تو فروم و وبلاگ و این حرفها :دی

این ما قبل فروم بود :دی

اما تا اونجایی که یادمه این فروم حسین سوتی و کارتال و پارسی کده ( و جمعی از دوستان :دی ) اول ایجاد کردند . اون موقع ها اسپمر داشتیم مثل مور و ملخ :دی ولی یادشان گرامی ، حسین مطهر ، محمد ، طراحستان ، خودم :دی ( هیچ کدومتون نبودید ، فکر نکنید اسمتون رو اینجا میارم :دی ) ب

این دوران ابتدایی فروم بود که اسپمر های تک پستی شکل گرفتن :دی

بعد میرسیم به دوره ی همین حسین شیرازی :دی که هم فروم پیچیده تر شد هم اسپمر های 2-3 پستی بوجود اومدند .... ( که بنده در این زمان غیبت کبری داشتم :دی ، این دوره هم پستر نه اسپمر های زیادی بودن مثل ماتریکس 2008 و خشیار ( خرخس :دی ) و اینا

میرسیم به دوره ی حال مصطفی فونیکس و ترو انزو و پارسی فروم رو میچرخونن و اسپمر های بزرگی با پیچیدگی فراوان بوجود اومدن :دی

Ali Emami
30-10-2010, 09:20 PM
یک دوره کوتاهم گرگ مرد مدیر شد که از کار برکنار شد :d

revolver Ocelot 1991
30-10-2010, 09:27 PM
یه دوره هم در جریانه که من 25% فوروم رو دارم سرویس میکنم:D
البته من خیلی تلاش کردم درصدشو کم کنم ولی دوستان مجال نمیدن انگار :D

==============
دوره ی ومپی و عباس قادری و tintino هم خیلی عالی بود که با اسپم های ما 4 تا فوروم داشت رسما تغییر کاربری میداد :D

K-paX
30-10-2010, 09:45 PM
فروموگرافی یعنی طراحی نقشه فروم برای تاپیک فروم شناسی باید از فرومولوژی استفاده بشه . که معنی شناخت فروم میده . البته برای این کار شما باید اسم انسیتلوژی فورم استفاده بشه به بعنی باستان شناسی انجمن یا به اصطلاج کاوش اعماق فروم

ما که زمان یادم میاد ادمین داشت روی لوکال این بازی رابازی میکرد . اون موقع هیچ فرومی نبود برای همین هم هیچ خاطره ای نیست

Roham Hosseini
30-10-2010, 10:12 PM
فروموگرافی یعنی طراحی نقشه فروم برای تاپیک فروم شناسی باید از فرومولوژی استفاده بشه . که معنی شناخت فروم میده . البته برای این کار شما باید اسم انسیتلوژی فورم استفاده بشه به بعنی باستان شناسی انجمن یا به اصطلاج کاوش اعماق فروم

ما که زمان یادم میاد ادمین داشت روی لوکال این بازی رابازی میکرد . اون موقع هیچ فرومی نبود برای همین هم هیچ خاطره ای نیست

اصلاح شد، ممنونم.

parsa.jomung
30-10-2010, 11:25 PM
بهترین خاطره تو ایریپابلیک زمان محمدرضا بود که گروه سنگ اندازان به وجود اومد ...؛ و چقدر حال داد !! :دی

atilaa
30-10-2010, 11:32 PM
اولین فروم را محسنعلی مرحوم ایجاد کرد که 10 تا یوزر هم نداشت و از اون فری ها بود که مرحوم شد
بعد من و علی ایکس بوی یک فروم درست کردیم که البته کارهای فنی با علی بود اجرایی با من بود و از این طرف هم همزمان با پارسی کده و یک نفر دیگه که اسمش یادم رفته روی همین فروم که الن هستیم کار میکردند ولی چون ما زودتر راهش انداختیم و چون من اون موقعها هم زور میگفتم :دی اون فروم شد فروم اصلی و این فروم تو همون قسمت ساخت موند و یادمه حتی یکبار علی و پارسی کده سر این موضوع حسابی به هم پریدند :دی البته یکبار هم راه افتاد ولی چون من و چند نفر دیگه اونجا بودیم این فرومو هیچ وقت فعال نشد

روزها گذشت و علی بازی را ول کرد و و یهویی از صفحه روزگار غیبش زد فروم مشکل پیدا کرد و چون همه چیز دست علی بود فروم پرید همین موقعها بود که گنده رئیس جمهور شد و اومد کفت یا فرومو راه بیانداز یا این فرومو راه میاندازم منم گفتم بیجا میکنی :دی فروم راه میاندازی ولی سه هفته گذشت و خبری از علی نشد و منم مجبور شدم کوتاه بیام این فروم راه افتاد

اون اوایل که کارو شروع کردیم ایزیربات یک هاست چند گیگی داد بدون هیچ کنترل پنلی که تنها کسی که تونست راهش بیاندازه فکر کنم حسین سوتی بود که بعدا وی بولتن خودشم آورد و فروم شد این که میبینید

مدیرای اولیه هم حسن سوتی گنده پارسی کده بود که سایان بست بوی بعدا اضافه شد مدتها بعد حسین شیرازی و مطهر اومدند بعد گنده و مطهر و شایان رفتند و ارنستو اومد ( کارتال و حمید و چند نفر دیگه هم اومدن ) بعد فروم ترکید محسن کارتال دوباره راهش انداخت و الان هم همینیه که دارید میبنید

من با حمید مثلا قرار دارم ما رفتیم شاهگلی :دی

aminrahmani
30-10-2010, 11:46 PM
خوش بگذره وحید
منم فقط یک تیکه یادم میاد که توی مجلس گفته شد البته ربطی به فروم شناسی نداره و بیشتر برای مجلس هستش:دی
سر در معروف محمد ماسکتیر را خواستم بگم
البته یه خورده روابطم باهاش تیره و تار شده که امیدوارم خوب بشه:دی

joker shadow
31-10-2010, 01:48 AM
ياد باد آن روزگاران ياد باد اولين اخطار رو شايان بست بوي ( رفيق باحال الانم) به من داد يادم نميره!!! با حجت( يه بچه 13 ساله) كل داشتيم تيم ملي هي قهوه ايش ميكرديم بينوا آخرش رفت خود كشي كرد!!! عجب روزگاري بود

Vampire
31-10-2010, 02:22 AM
بد نيست كه يه تاريخي هم در مورد اسپمرهاي فروم بنويسيد :دي
نبوت اسپمري من از زمان مديريت حجت آغاز شد و كلا اون زمان مردم رو به
دين اسپم پرستي دعوت مي كردم.

خلاصه اون زمان حجت كلا فرمانروايي ميكرد كه فروم خيلي رونق داشت و كلا هيچ وقت ميدون رو خالي نميذاشتن بچه ها بعدش هم كه رفتم تو غيبت نميدونم چه خبر بود
امابعدترش كه اومدم گنجيشكه ("مصطفي" لووووول) از تو لپ لپ در اومد كه بسيار
جو گير بود اما بعدش آب بندي شد و كلا بچه خوبي بود خدا بيامرز...
اين وسط هميشه چند مدير به صورت موازي فروم رو مي چرخوندن و يك نفر حريف همه نميشد

يه چيز ديگه هم كه بايد ثبت بشه تو اين تاريخ فروم قضيه ترسناكي به نام حمله هندي ها به فروم بود و داون شدن اون كه كابوس شده بود واسه همه (لووووول ديگه وارد جزئيات نميشم كه شر نشه)
واسه همين تو اون برهه زماني فروم قديميه رو هم راست و ريس كردن واسه نماينده
هاي غرغرو كه اسپم ها، ببخشيد بحث هاي قانون گذاري و ... رو اونجا انجام بدن

در آخر بگم كه هيچ وقت شاهد قانون برابري همه اعضا هنگام اجراي قوانين فروم نبودم
هميشه بعضي برابر تر بودن و بخشيده شدن

شايعه هاي تائيد نشده: وجود مافياي مديريت در فروم

Elmira
31-10-2010, 02:52 AM
يادش بخير ...

اون زمانا كه من اول آمدم تو فروم ... چت باكسش هميشه شلوغ بود ...

kartal
31-10-2010, 03:03 AM
پس منم یه پرده برداری بکنم از اسرار فروم !

هیچ وقت فروم رو هندی ها یا کسه دیگه ای داون نکرد ! لگ های فروم در فایل های 5 گیگی ذخیره می شند که وقتی هاست فروم پر میشه ( البته وی پی اس ) سریعا رم سرور پر میشه و اون ارور رو که شما همیشه میبنید ظاهر میشه ! که خیلی شبیه به دی داس اتک ها هست ! برا همین خیلی ها با فرصت طلبی به تام خودشون ثبت می کنند !

این فروم 3 سال پیش دامینش ثبت شد و تا 4 سال دیگه هم تمدید شده !
هاستش 45 گیگ هست ! که خیلی زیاده
رمش 512 هست که بد نیست !
سرور ویندوز هست !
گنل هایپر وی ام روش نصب هست که از اون پنل های تک سلولی هست ! که از مشتقات ال ایکس ادمین هست !
راستی این وسط احمد مامیلو رو یادتون رفت

joker shadow
31-10-2010, 04:07 AM
راستی این وسط احمد مامیلو رو یادتون رفت

اونو نگو خودمون رو پاره ميكرديم پيداش كنيم بياد فروم رو درست كنه خودم يادمه چند بار زنگ زدم بهش فحش كشش كردم تا اومد درست كرد فروم رو!

Ali Emami
03-11-2010, 12:19 PM
یک زمانی هم ماتریکس مدیر فروم بود که بخاطر قضایای ارگ های دولتی و درگیری های بعدش اخراج شد

یک تاپیک هم قدیما بود که هر کس تشکر و امتیاز می خواست می رفت اونجا
همزمان با اخراج بهرنگ امتیاز ها هم از فروم حذف شد .

چقدر ترازو دوست داشتیم !!! :d

cho0bin
24-11-2010, 12:56 PM
كي دستبندمو برداشته؟

تو هم مثله همه باهاش بازي كن,نشكنش چون همينطوريشم شكستس,اينقد آزارم نده,باشه خيالي نيست

ولي دستبندمو بده