قضیه این وبلاگ چیه؟:دی چرا تو پیج هرکی میرم نمیذاره وبلاگشو ببینم؟پس چرا شما الان میتونین وبلاگ منو ببینین؟
شاید هیشکی وبلاگ نداره! مثلا من یکی وبلاگ ندارم و نمی دونم چطوری میشه وبلاگ زد اینجا.
الان رفتم کشف کردم. احتمالا وقتی می خواستن وبلاگ بزنن دسترسی خوندن مطالب و نظرات رو محدود به دوستان کردن. درنتیجه توی لیست دوستان اونا نباشی نمی تونی وبلاگشونو بخونی یا نظر بذاری. زیاد دقت نکردم شاید محدودیت های دیگه هم بشه گذاشت. من چون ترجیح میدم وبلاگ خصوصیم رو داشته باشم و توی یه محیط عام مث اینجا نذارم، دنباله شم نمی گیرم ولی اگه می خوای وبلاگتو ادامه بدی به یکی از قدیمیا نامه بنویس.
ممنون هویجوری خواستم ببینم کلاً این چیه!!!
وبلاگ یا فروم! مسئله این است
مسئله ی مهمی هم هست!
من که به نظرم توی فروم وبلاگ درست نکنیم بهتره. من وبلاگ خصوصیمو دارم با دوستانی که به خاطر مطالب وبلاگ همدیگه، با هم دوست شدیم. شناختمون خیلی عمیق تر از دوستی های فرومی هست. آدرس وبلاگمون رو هم هرکسی نداره... فقط خودمون رفقا دور همی مطلب می نویسیم. ولی وبلاگ فروم رو همه می خونن! و خوب... در این صورت تاپیک بزنیم بهتره که. چه نیازی به این وبلاگ هست؟
فرمایش شما متینه :دی آدرس وبلاگ رو مگه میتونین مخفی کنین؟خوب مردم یه سرچ بزنن پیدا میکنن دیگه!!!
خب مردم باید بدونن چیو سرچ بزنن! چه می دونن وبلاگ درمورد چیه؟
مثکه اشتباهی اومدم
اینجا وقتی نظر اضافه میشه چرا برا من هیچ آلارمی نمیاد؟
سلام لطفا در این مورد کمک کنید ممنون http://forum.erepublik.ir/showthread.php?11238-کمک-کمک-کمک-کمک-لطفا-توجه-کنید-خیلی-فوری-و-حیاتی